Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

STK v Brne

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RostaO

#1 Příspěvek od RostaO »

...tak uz se to blizi.

Lidi, nemate nekdo nejakou moznost v Brne nebo okoli projit s autem STKcko nejakym rozumnym zpusobem? Nechce se mi se nechat buzerovat od nejakyho mamlase za to, ze mam zadni blinkry trochu do cervena....a taky se mi nechce to prezouvat na zimaky kvuli kolum atd.

Auto neni zase takova troska ale trochu shovivavosti to chce :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

urcite ne ke Kralevopolsky, tam jsem jednou omylem zajel, pze jsem se domnival, ze kara je max v poho a nebude o cem... pan chytrolin tam nasel tolik zavad, ze jsem nechapal o co jde, aby to nebyla nuda, tak mi bez reci strhnul tu starou znamku, takze me mohlo zastavit prvni bengo...
“Ability is what you're capable of doing.”
RostaO

#3 Příspěvek od RostaO »

...no tam mam taky spatnou zkusenost, resp. v celym Brne to stoji za hovno. Prave proto to potrebuju udelat pres nejaky konexe, zname....atd. A flasku jim za to samozrejme taky dame, vime jak to chodi :D
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Já v pátek vylítl z AZ servisu - Kulkova. Auto v super stavu a zmrd mi strhl i tu starou známku - a důvod? Nalepovací SPZ!
Brno je fakt špatný, ale můžu Ti dát tip - kdyžtak mi zavolej na 608022220 (Standa) - vím o jedný dílně, kde to s příplatkem zařizujou pro jakýkoliv auta.
RostaO

#5 Příspěvek od RostaO »

2 Ros?a píše:Já v pátek vylítl z AZ servisu - Kulkova. Auto v super stavu a zmrd mi strhl i tu starou známku - a důvod? Nalepovací SPZ!
Brno je fakt špatný, ale můžu Ti dát tip - kdyžtak mi zavolej na 608022220 (Standa) - vím o jedný dílně, kde to s příplatkem zařizujou pro jakýkoliv auta.

...to jsem nechtel slyset. Mozna se ti behem tydne ozvu. Taky neco proveruju, tak uvidim, jak to dopadne. Kazdopadne diky.
Odpovědět