jsme si udelali takovy mensi Ostravsky srazik ve trech doufam ze priste se nas sleze vic... jo a musim rict, ze Kaca ma ve sve trojce moc peknou svetloulinkou kuzi... skoro bila... fuckt nadhera
abdul píše:jsme si udelali takovy mensi Ostravsky srazik ve trech doufam ze priste se nas sleze vic... jo a musim rict, ze Kaca ma ve sve trojce moc peknou svetloulinkou kuzi... skoro bila... fuckt nadhera
díky, díky, jsem ráda že se líbí. Abdule ale tak čisto jak ve tvý pětce to fakt nemám
a ja uz vubec nee Ale ta bila kuze v kombinaci s cernou je super. Jeste bych si to trosku doladil podle svojeho(cerny strom, hlinik misto dreva a celokozene sedacky) a byl bych spokojen
abdul píše:jsme si udelali takovy mensi Ostravsky srazik ve trech doufam ze priste se nas sleze vic... jo a musim rict, ze Kaca ma ve sve trojce moc peknou svetloulinkou kuzi... skoro bila... fuckt nadhera
díky, díky, jsem ráda že se líbí. Abdule ale tak čisto jak ve tvý pětce to fakt nemám
musis dat svoji polovicce bojovy ukol vycistit auto a nediskutovat
abdul píše:sem nebyl prihlasenej ze... jeste musim dodat ze ja si ale auto cistim sam
a kdopak je ten další anonym ? Jo já to raději taky čistím sama ... aspon pak vidím jakej je tam opravdu bordel a pár dní po úklidu se div před autem nevyzouvám