Chlapy proc se nedokazete rozumne domluvit na te hospe v tem Praglu aby se pokecalo a aby se pokecalo jinac nez pres forum. Nebo dame nejake poradne sraz jen BMW klub co vi na to???
Proc v Praze(ne ze mam neco proti Praze-tam je preci blaze to dobre vim)a ne nekde jinde nekde u brna nebo hradce(nejlepe Sumperk),kam to mame mi moravaci bliz.
Dande píše:Proc v Praze(ne ze mam neco proti Praze-tam je preci blaze to dobre vim)a ne nekde jinde nekde u brna nebo hradce(nejlepe Sumperk),kam to mame mi moravaci bliz.
Proc jsou moravaci takove telata? Co jsem tady tak jsem nevidel ze by si nekdo z cech stezoval na to kde je nejaky sraz... navic je zbytecne delat srazy na morave pac na ne jezdi z moravy 3 lidi a z cech 7.... ne.... je to o tom zaridit neco... zarid hospodu a nocleh a je to....
Dande píše:Proc v Praze(ne ze mam neco proti Praze-tam je preci blaze to dobre vim)a ne nekde jinde nekde u brna nebo hradce(nejlepe Sumperk),kam to mame mi moravaci bliz.
Proc jsou moravaci takove telata? Co jsem tady tak jsem nevidel ze by si nekdo z cech stezoval na to kde je nejaky sraz... navic je zbytecne delat srazy na morave pac na ne jezdi z moravy 3 lidi a z cech 7.... ne.... je to o tom zaridit neco... zarid hospodu a nocleh a je to....
presne tak ale naplanovat to dlouho dopredu, at ma kazdej cas udelat si cas (to je jako u me, udelam si cas, naplanuju to a pak .. musim makat )
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
proc to teda neudelat nekde uprostred cesty z moravy do cech no proste na stredu mezi brnem a praho??? Dyt kempu a hospod se tam da najit jak dyz nasere. Napr u Tabora je jich hromada a je tam jak hospa a taky voda a taky ten kemp a cesty so tam dobre a z brna je to 150km.
?????