Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pojiš?ovna
-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych poradit, co mám udělat s pojiš?ovnou která mi poslala pojistný plnění 44k, ale já mám rozpočet na opravu od origo BMW servisu na částku 116k. Někdo mi radil že mám napsat doporučenej dopis pojiš?ovně, ale já vůbec nevim co tam všechno napsat, aby to akceptovali. Pokud jste někdo tenhle kolotoč s pojiš?ovnou už absolvoval, poraďte mi prosím jak na ně. Ď
Lopatta píše:Potřeboval bych poradit, co mám udělat s pojiš?ovnou která mi poslala pojistný plnění 44k, ale já mám rozpočet na opravu od origo BMW servisu na částku 116k. Někdo mi radil že mám napsat doporučenej dopis pojiš?ovně, ale já vůbec nevim co tam všechno napsat, aby to akceptovali. Pokud jste někdo tenhle kolotoč s pojiš?ovnou už absolvoval, poraďte mi prosím jak na ně. Ď
No najdi si nějakého soudního znalce v oboru automobily a nech si vypracovat nějaký posudek.... jako to je normální,že se pojíštovna cuká,prostě jim nesmíš dát pokoj,každopádně ti odečtou amortizaci....
Zjistil jsem jenom že by to neměl být problém. Díly jsou sice amortizované ale ta práce a lak jak už tu bylo psáno by měla být hrazena v plné výši. Nech si vyjet ten rozpočet od pojiš?ovny a podle toho napiš odvolání.Stačí obyč. dopis . Myslím že ti něco přidají a pak se bude pokračovat v nátlaku.Další dopis bude s výhružkou soudu atd.Jsou to svině a musí se na ně tlačit.
Good luck
Good luck
Jako švagr hodil kdysi koktávku od rodičů na boudu,ale měl štěstí...byla havarijně pojištěna.... ale na pojištovně jim řekli že jim daj 32.000,-!!! tak jsem nemeškal a sehnal soudního znalce na posouzení a vyčíslení škody... ten to spočítal asi na 110.000,- tak jsem jim to zanes,že to asi špatně zpočítali,a? na to hodí oko a přepočítaj to.... no a pan chytrej likvidátor to přepočítal na 49.000... a to neměl dělat,si se mně prdelky.Jako staří si poctivě platí havárku a nikdy ji nečerpali akdyž jednou jo tak se ještě cukaj(auto bylo asi 2roky staré)No nemeškal jsem a volal jsem šéfovi té pojiš?ovny co to tam má za likvidátory,jestli jako neberou v potaz ten znalecký posudek? Jestli teda má smysl si platit havarijní pojištění? Druhý den mi ten debilní likvidátor volal,že došlo k pochybení.....výsledek 98.000,-!!! to jde za jeden telefón né?