Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Plechařina

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Ahoj, tak jsem tu po čase opět s prosbou o radu kde sehnat kus plechu pod levé zadní světlo, který je na mém Compactu (rv.97) zbořený. Přikládám foto poškození. Klempíř mi doporučil sehnat větší kus než jsem na fotografii označil. Díky moc za radu.

Obrázek[/url]
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Na vrakovišti ve Slušticích to nemají, ve Vršovicích také ne, Na Harfě nabízejí zadní čelo za 5000,- (v AutoKelly za 2200,-). To jsou prachy!!! Dyk já potřebuju jen kousek :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno a on pan klempir si s timhle nevi rady? /bud plech pres nebo vytrhat- navaris podlozky a vytrhavackou to vytahas ven/ ...ale pocitej, ze to bude pak reznout... jako ostatne kazda oprava, kdy na to sahnes svareckou nebo narovnas pomuchlany zrezly plechy... /do roka a driv :-) /
a nebo vidlo zpusob- hafo kytu a vymodelovat :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ManyP »

cau mam klempira co ti o suprove spravi ze to nepoznas a nepotrebuje k temu nic jineho nez cas. Ja mel totez a stalo me to 2000kc. Ma zlate ruce
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Tak jsem sehnal ten kousek, za 1500,- Ted to tam jen dovarit, nalakovat a tradáá. Díky za tipy.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Shrek »

Novacek píše:Ahoj, tak jsem tu po čase opět s prosbou o radu kde sehnat kus plechu pod levé zadní světlo, který je na mém Compactu (rv.97) zbořený. Přikládám foto poškození. Klempíř mi doporučil sehnat větší kus než jsem na fotografii označil. Díky moc za radu.

Vyměň klempíře, protože ten tvůj servisman viděl klempířinu jen z rychlíku. Jak už psal Hanz, tohleto se dělá hukcukem a kladívkem...
Odpovědět