Ahoj, tak jsem tu po čase opět s prosbou o radu kde sehnat kus plechu pod levé zadní světlo, který je na mém Compactu (rv.97) zbořený. Přikládám foto poškození. Klempíř mi doporučil sehnat větší kus než jsem na fotografii označil. Díky moc za radu.
Na vrakovišti ve Slušticích to nemají, ve Vršovicích také ne, Na Harfě nabízejí zadní čelo za 5000,- (v AutoKelly za 2200,-). To jsou prachy!!! Dyk já potřebuju jen kousek
mno a on pan klempir si s timhle nevi rady? /bud plech pres nebo vytrhat- navaris podlozky a vytrhavackou to vytahas ven/ ...ale pocitej, ze to bude pak reznout... jako ostatne kazda oprava, kdy na to sahnes svareckou nebo narovnas pomuchlany zrezly plechy... /do roka a driv /
a nebo vidlo zpusob- hafo kytu a vymodelovat
Novacek píše:Ahoj, tak jsem tu po čase opět s prosbou o radu kde sehnat kus plechu pod levé zadní světlo, který je na mém Compactu (rv.97) zbořený. Přikládám foto poškození. Klempíř mi doporučil sehnat větší kus než jsem na fotografii označil. Díky moc za radu.
Vyměň klempíře, protože ten tvůj servisman viděl klempířinu jen z rychlíku. Jak už psal Hanz, tohleto se dělá hukcukem a kladívkem...