Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kaco!
M3maniac píše:kaca píše:M3maniac píše:Kukni do PZ.....
já tam koukla a![]()
proč jsi mi nezavolal odpoledne krucííí
, co těď...? V kolik dojedou ?
Di? jsem se to dověděl před hodinou....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!
Teď bych mohla skočit do hader a vyjet ven,ale zítra se opravdu dost obávám..dy? to musíš přece sám vědět, že pokud máš zařizování, jde zábava stranou... sere mne to...

kaca píše:M3maniac píše:kaca píše:[quote="M3maniac"]Kukni do PZ.....
já tam koukla a![]()
Di? jsem se to dověděl před hodinou....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!
Teď bych mohla skočit do hader a vyjet ven,ale zítra se opravdu dost obávám..dy? to musíš přece sám vědět, že pokud máš zařizování, jde zábava stranou... sere mne to...

No to sice jó,ale já dávám zábavě větčinou přednost....

M3maniac píše:kaca píše:M3maniac píše:[quote="kaca"][quote="M3maniac"]Kukni do PZ.....
já tam koukla a![]()

No to sice jó,ale já dávám zábavě větčinou přednost....

"....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!"
"...do hader"
atd.
Omlouvám se, že šmíruju, ale to je sranda, ta vaše řeč, to je jak z doby F.L. Věka
Teď mě napadlo,jestli v báwu jezdíte v krojích
Fakt nechci urazit, opravdu se mi to líbí. To my v Praze se nescházíme u kostela, ale maximálně u "ÉÉÉ EM FAU".
Ale já jsem se narodil v Jižních Čechách a tam zase auta končej "v talutě" místo ve škarpě a máme "líky" místo léků apod. Manželka (Praha) se mohla počurat smíchy, když to slyšela poprvý.
"...do hader"
atd.

Omlouvám se, že šmíruju, ale to je sranda, ta vaše řeč, to je jak z doby F.L. Věka

Ale já jsem se narodil v Jižních Čechách a tam zase auta končej "v talutě" místo ve škarpě a máme "líky" místo léků apod. Manželka (Praha) se mohla počurat smíchy, když to slyšela poprvý.
MK píše:"....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!"
"...do hader"
atd.
![]()
![]()
![]()
Omlouvám se, že šmíruju, ale to je sranda, ta vaše řeč, to je jak z doby F.L. VěkaTeď mě napadlo,jestli v báwu jezdíte v krojích
Fakt nechci urazit, opravdu se mi to líbí. To my v Praze se nescházíme u kostela, ale maximálně u "ÉÉÉ EM FAU".
Tak to někdy dojeď k nám na jižní Moravu,to budete smíchy čůrat s manželkou oba...