Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kaco!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kukni do PZ..... :D
Kaca2

#2 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:Kukni do PZ..... :D

já tam koukla a :cry: :cry: proč jsi mi nezavolal odpoledne krucííí :cry: , co těď...? V kolik dojedou ?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

kaca píše:

já tam koukla a :cry: :cry: proč jsi mi nezavolal odpoledne krucííí :cry: , co těď...? V kolik dojedou ?

Di? jsem se to dověděl před hodinou.... :D nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích! :D
Kaca2

#4 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:
kaca píše:

Di? jsem se to dověděl před hodinou.... :D nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích! :D

Teď bych mohla skočit do hader a vyjet ven,ale zítra se opravdu dost obávám..dy? to musíš přece sám vědět, že pokud máš zařizování, jde zábava stranou... sere mne to... :( :x :cry:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

kaca píše:
M3maniac píše:
kaca píše:[quote="M3maniac"]Kukni do PZ..... :D

Teď bych mohla skočit do hader a vyjet ven,ale zítra se opravdu dost obávám..dy? to musíš přece sám vědět, že pokud máš zařizování, jde zábava stranou... sere mne to... :( :x :cry:[/quote]
No to sice jó,ale já dávám zábavě větčinou přednost.... :D
Kaca2

#6 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:
kaca píše:
M3maniac píše:[quote="kaca"][quote="M3maniac"]Kukni do PZ..... :D

Teď bych mohla skočit do hader a vyjet ven,ale zítra se opravdu dost obávám..dy? to musíš přece sám vědět, že pokud máš zařizování, jde zábava stranou... sere mne to... :( :x :cry:[/quote]
No to sice jó,ale já dávám zábavě větčinou přednost.... :D[/quote]

:cry: ...já si to snad půjdu dneska už hodit... :cry:
Kaca2

#7 Příspěvek od Kaca2 »

René hoď tam oko do PM
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

kaca píše:René hoď tam oko do PM

Pozdě,byl jsem na telce..... :D
MK

#9 Příspěvek od MK »

"....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!"
"...do hader"
atd.

:D :D :D

Omlouvám se, že šmíruju, ale to je sranda, ta vaše řeč, to je jak z doby F.L. Věka :D Teď mě napadlo,jestli v báwu jezdíte v krojích :D Fakt nechci urazit, opravdu se mi to líbí. To my v Praze se nescházíme u kostela, ale maximálně u "ÉÉÉ EM FAU".

Ale já jsem se narodil v Jižních Čechách a tam zase auta končej "v talutě" místo ve škarpě a máme "líky" místo léků apod. Manželka (Praha) se mohla počurat smíchy, když to slyšela poprvý.
Pavel

#10 Příspěvek od Pavel »

MK píše:"....nedělej krky a zítra v 10 u kostela v Kylešovicích!"
"...do hader"
atd.

:D :D :D

Omlouvám se, že šmíruju, ale to je sranda, ta vaše řeč, to je jak z doby F.L. Věka :D Teď mě napadlo,jestli v báwu jezdíte v krojích :D Fakt nechci urazit, opravdu se mi to líbí. To my v Praze se nescházíme u kostela, ale maximálně u "ÉÉÉ EM FAU".

Ale já jsem se narodil v Jižních Čechách a tam zase auta končej "v talutě" místo ve škarpě a máme "líky" místo léků apod. Manželka (Praha) se mohla počurat smíchy, když to slyšela poprvý.

Tak to někdy dojeď k nám na jižní Moravu,to budete smíchy čůrat s manželkou oba... :D :D
Odpovědět