Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kontakt na předsedu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Zdravím přízni´vce BMW. Sháním kontakt na vašeho předsedu.
TargaMan/H-FANS.CZ
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

TargaMan píše:Zdravím přízni´vce BMW. Sháním kontakt na vašeho předsedu.
TargaMan/H-FANS.CZ

Predsedu zatim nemame, ale jestli mas neco na srdci klidne to sem napis... :)
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

TargaMan/H-FANS.CZ

Ahoj
napis mail na info@axonsystems.cz nebo info@3d.cz
nebo uplne nejlepe na oboje, klub je takrkajic znovu v rozjezdu... :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Shrek »

skautik píše:
TargaMan/H-FANS.CZ

Ahoj

Eh? :shock:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Shrek píše:
skautik píše:
TargaMan/H-FANS.CZ

Ahoj

Eh? :shock:

copak se ti nezda?
ondra_m

#6 Příspěvek od ondra_m »

Koukám, že po "tajném" převratu a tichém a řízeném upouštění informací, tu není ještě jasno :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Nechapu o co tu jde .. zadnej prevrat se nekona. Zmenil se primarne jen server kvuli problemum s pristupem na tyhle stranky a to je zhruba vse. Pak existuje jeste ne uplne blbej napad s obcanskym sdruzenim, coz bude asi to, co skautik myslel. That´s it. Neexistuje zadnej "oficialni" leader kterej by delal nejakej prevrat. Ani nevim, jak si to myslel ... ses paranoik? :) . Myslim, ze kdyz se nekdo na neco zepta, pravdepodobne dostane odpoved. navic Lukas to napsal dostatecne jasne, ne?

Kdyz jsem teda u toho, tak minimalne ja osobne bych podekoval Krizovi za dlouholetou spravu, predani dat atd. Dik Krizo.
ondra_m

#8 Příspěvek od ondra_m »

No z mého pohledu z venčí to vypadá, jako kdyby skupinka lidí, to všechno sebrala Křižníkovi.
I z toho co je napsáno na http://www.bmwklub.cz to působí, že jste mu to skoro sebrali.

doména stále! na přesunu, ovšem z jakých důvodů je mi neznámo...
a tak pro zbytečný traffic jsem to dneska (5.4.2004) pozastavil celý.
Kontaktujte svoje nové provozovatele! http://bmwklub.axonsystems.cz
old administrator Kriznik

No jestli se tedy nic nestalo, tak vám držím palce a? máte stabilní server. :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

ondra_m píše:No z mého pohledu z venčí to vypadá, jako kdyby skupinka lidí, to všechno sebrala Křižníkovi.
I z toho co je napsáno na http://www.bmwklub.cz to působí, že jste mu to skoro sebrali.

doména stále! na přesunu, ovšem z jakých důvodů je mi neznámo...
a tak pro zbytečný traffic jsem to dneska (5.4.2004) pozastavil celý.
Kontaktujte svoje nové provozovatele! http://bmwklub.axonsystems.cz
old administrator Kriznik

No jestli se tedy nic nestalo, tak vám držím palce a? máte stabilní server. :)

kriznik s klubem prestal uz davno.... nemel cas tak nechal adminovani bedovi.... toho si snad vsimli vsichni tak nevim co spekulujete :-)

Ted se pouze zmenil provozovatel stranek (to snad taky chape vetsina lidi.... ) a stim se musel zmenit i web.... nikdo nikomu nic nesebral a vsechno probehlo v pohode ;-)
abdul

#10 Příspěvek od abdul »

ja o tom nic nevim, ale navenek to vypada jako ze to moc v pohode nebylo nebo neni.... myslim ze by mozna nekdo kdo vi vo co go, mohl napsat co se teda vsechno stalo a jaky je toho vseho vysledek...
ondra_m

#11 Příspěvek od ondra_m »

Asi tak...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

pokud by Kriznik nechtel, tak to nepustil, ale to se nastesti nestalo
a k domene: na tu jsme prispeli vsichni, takze moralne je tech, co ji zaplatili a s tim se do toho zpocatku take slo, takze pokud nekdo tvrdi, ze Kriznikovi nekdo sebral domenu, je out
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

abdul píše:ja o tom nic nevim, ale navenek to vypada jako ze to moc v pohode nebylo nebo neni.... myslim ze by mozna nekdo kdo vi vo co go, mohl napsat co se teda vsechno stalo a jaky je toho vseho vysledek...

myslim ze jsem napsal vse.... proste se stalo to ze kriza nemel na klub cas, delali jsme mu trafic na serveru (na to si nikdy nestezoval) a pak to nejak zacalo blbnout (vypadky serveru, nedalo se na klub dostat... toho si snad vsimli vsichni) tak se skautk nabidl ze to da k sobe, kriza nam dal databazi a to je asi tak vse...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patras Čestný člen »

LOPOLO píše:Kdyz jsem teda u toho, tak minimalne ja osobne bych podekoval Krizovi za dlouholetou spravu, predani dat atd. Dik Krizo.

jj, ja jsem v klubu teprve rok ale vidim to stejne .... :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

abdul píše:ja o tom nic nevim, ale navenek to vypada jako ze to moc v pohode nebylo nebo neni.... myslim ze by mozna nekdo kdo vi vo co go, mohl napsat co se teda vsechno stalo a jaky je toho vseho vysledek...

Fakt nevim co se vam nezda .. tak zkuste rict Kriznikovi at se vam k tomu vyjadri. Ja myslim ze je to jen o komunikaci. Zkratka, byly nejaky objektivni problemy s pristupem na forum a tak se nasel nekdo, ( Skautik) koho napadlo to dat na jinej server z prave tohodle duvodu.
Problem zda se zmizel a to je cely. A jak to probehlo? Kriza, byt je busy man a nemel na nas vzdycky cas nam tu databazi poslal za coz mu dekuju. O web se staral nekolik let a vsechno bylo a je OK. V soucasnosti se vsechno teprve buduje a pozdeji snad budou stranky obsaznejsi. Nebylo v tom a neni nic osobniho ... nebo nevim jak to myslite. Zkus presne napsat co se ti nezda navenek moc v pohode.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

vidim, ze uz vse vysvetlil Lopolo, jen k tomu memu prispevku. Mel jsem samozrejme na mysli oficialni zalozeni klubu, tedy zalozeni sdruzeni... na tom se pomalu pracuje a to se samozrejme pomalu rozjizdi.

pokud se nekomu zda, ze jsme nekde neco nekomu sebrali tak to neni pravda. Pri prevodu stranek na jinej server jsme nemeli k dispozici samotny program, a proto jsem pro nejednodusi a nejrychlejsi uvedeni do provozu pouzil stejny freeengine jako byl predchozi, pouze jsem nezustal u standartniho grafickeho zobrazeni, ale udelal jsem neco podle svych predstav. Veskere zmeny, preklad a programove upravy jsou ma prace.

Kazdopadne se musim pripojit k Lopolovi a podekovat Kriznikovi za jeho praci co se tyce "klubovych" stranek.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od stealth »

Tak tak, Kriznik odvedl velky kus prace, ktera byla dobrovolna a kterou mu nikdo neplatil, proto je treba mu podekovat. A jiz nema cas a chut to dale spravovat, musi to vzit nekdo po nem, za coz taky diky kluci. A co se tyce domeny, ta je nas vsech platicich, cili nejde o zadnou svatokradez. :shock:
Odpovědět