60k je na e30 316 docela dost
Garantuju, z vlastní zkušenosti, že za nějakej měsíc přijde s tím, že to je slabota a že to chce "něco silnějšího"

Martinéz píše:Reknete mi, kolik zacinajicich capku s cerstvejma papirama ma u nas stokonovou karu? Myslim si, ze jako 1. auto je i 316i celkem brko...
HEERY píše:Martinéz píše:Reknete mi, kolik zacinajicich capku s cerstvejma papirama ma u nas stokonovou karu? Myslim si, ze jako 1. auto je i 316i celkem brko...
NO DNES JE JINA DOBA a 316 asi stacit nebude...
Jinak ja si prosel od ridicaku v 1989 standartni skolou ala Skoda 100-Lada 2107-Golf II 16V-BMW E34 M5 a je to asi dobre.Skocit rovnou do po mokrejch papirech do cca E30 325i - tak tady asi nejsem - jenze tenkrat to neslo - i stou 100 jsem byl v 89 v 18cti king![]()
![]()
![]()
Bobra píše:uncompromised píše:hm, no, myslím že ani tak nezáleží na věku, jako na výši příjmu rodičů
To ano, ale ne jenom na tom. Ono makat od 15 let každý vikend, po škole, všechna volna, to taky nedělá každej, tím neříkám, že je to jedinej příklad.
uncompromised píše:Bobra píše:uncompromised píše:hm, no, myslím že ani tak nezáleží na věku, jako na výši příjmu rodičů
To ano, ale ne jenom na tom. Ono makat od 15 let každý vikend, po škole, všechna volna, to taky nedělá každej, tím neříkám, že je to jedinej příklad.
tím jsem zamozřejmě nemyslel tebe,taky to toznám, ono mít 6ha vinohradů a dělat si rodina sama taky se to pocítí, nechávám si platit od taty až poslední dva roky co su ze školy, a dělám na plný úvazek, teď mám našetřených nějakých 120k, ale vzhledem k tomu že do května musíme vysadit ještě 4ha což je nějakých 500k (jenom za sazenice, celkově to vychází na 600k za 1ha!) a potřebujeme někaké zařízení do sklepa, tak radši dám ty "své drobné" do firmy, a budu doufat že mi to tata příští rok vrátí + něco navíc abych si mohl koupit nějaké vlastní vozítko. To? stučně z mého života a zpět k BMW