Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

A mám ho !!!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ericss
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ericss »

Takže dneska jsem koupil svoje první BMW- E36 r.v.91 320i Vanos :wink:
V roce 97 výměna motoru za Vanos z roku 95.
Jen se mi zdá, že to nějak divně brzdí.......
Brzdovej pedál je tvrdej, musím na to šlapat jako slon (při prudším brzdění), a pak sou kola ve smyku. :shock:
Kde mám hledat chybu??? :?:
A nebo to je O.K.? Měl jsem předtím motokáru - Honda CRX která je skoro o půl tuny lehčí....
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Kdopak ten motor odepsal? :)
Podívej se na elektriku, jestli tam nechybí relátka, pojistky, co brzdová kapalina? Možná by chtěla vyměnit, kdoví kdo s tím jezdil a jak dlouho...
Určitě vyměň motorovej olej a filtry. Ten v diferáku asi taky moc slavnej nebude.
Pokud nevychytáš ty brzdy, tak bude v háji asi posilovač, nebo ABSa, nevim nejsem odborník :)

Čekáme na fota...
Bobra2

#3 Příspěvek od Bobra2 »

ericss píše:Takže dneska jsem koupil svoje první BMW- E36 r.v.91 320i Vanos :wink:
Brzdovej pedál je tvrdej, musím na to šlapat jako slon (při prudším brzdění), a pak sou kola ve smyku. :shock:
A nebo to je O.K.? Měl jsem předtím motokáru - Honda CRX která je skoro o půl tuny lehčí....

Gratuluju!!! Ale chce to vychytat ty chyby, neni umění si po týdnu rozbit držku.
Pavel

#4 Příspěvek od Pavel »

ericss píše:Takže dneska jsem koupil svoje první BMW- E36 r.v.91 320i Vanos :wink:
Gratuluji.A co máš stoho mě zas nefunguje ABS a zimu jsem přežil.. :D Taky ještě musím vychytat nějaké ty mušky.Snad to do léta stihnu.. :D tak a? slouží..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

ericss píše:Brzdovej pedál je tvrdej, musím na to šlapat jako slon (při prudším brzdění), a pak sou kola ve smyku. :shock:
A nebo to je O.K.? ..

To neni OK, nech si to zkontrolovat. Jinak gratuluju a preju at nezjistis ze je to spatne postavena stavebnice.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od 530DAT »

FOOOOOOTOOOOOOOOOOO
ericss
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ericss »

Tak ty brzdy jsou v pohodě, jenom nezvyk.
CRXko váží 800 kilo a klame tělem, ve 100km/h dělá kravál jak BMW ve 200km/h.....
Jinak fotky jsou na http://www.crxko.wz.cz/bramborak.html
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od 530DAT »

pekny
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lopatta »

Zdá se mi to, nebo ti ten levej přední blinkr nesedí jak má? :P
Tam maska taky neodpovídá roku výroby, ta se dělala 96+. :)

PS: Coupé je hezčí...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

Lopatta píše:Zdá se mi to, nebo ti ten levej přední blinkr nesedí jak má? :P

taky me tam ten blinkr nepasne (stejne ale pujdou brzo ven a nahradi je bily nebo ne ???)

co se tyce masky : NO A ??? ja ji tam mam taky :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od uncompromised »

Coupé je hezčí, ale Ferarri je ještě hezčí ale nekoupím si to protože je to jenom pro dva. :D Zkrátka vozí víc jak dva lidi, nebo se podařilo jen toto. Tahle maska je hezčí taky bych si ji vyměnil místo té starší.
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lopatta »

uncompromised píše:

Coupé je hezčí, ale Ferarri je ještě hezčí ale nekoupím si to protože je to jenom pro dva. :D Zkrátka vozí víc jak dva lidi, nebo se podařilo jen toto. Tahle maska je hezčí taky bych si ji vyměnil místo té starší.

Neboj, taky tam mám tu novější masku, ale to sem to zboural, takže když už jinou, tak samozřejmě novější. Jen tak že bych se nudil, bych ji neměnil. No kdybych jezdil furt ve čtyřech tak bych si coupé nekoupil. Ve třech mě to nějak netrápí, vždycky vstává samozřejmě spolujezdec. :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Mě lezou přes panel, i když říkám že nastupování z odpovídající strany je pohodlnější. Přitom zaserou teppichy a poškrabou kožárny :x
Už se mi ale podařilo některé odvyknout hrabání na sklo, coupátko totiž nemá rámy kolem skla :)
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od uncompromised »

Jawak píše:Už se mi ale podařilo některé odvyknout hrabání na sklo, coupátko totiž nemá rámy kolem skla :)

Jojo, ty skla mě taky serou, a to mám na Subaru všechny čtyři dveře bez rámečků, člověk se s tím leští a pak nějaký žongola si na to položí umaštěný pracky. :)
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Lopatta »

Jawak píše:Mě lezou přes panel, i když říkám že nastupování z odpovídající strany je pohodlnější. Přitom zaserou teppichy a poškrabou kožárny :x
Už se mi ale podařilo některé odvyknout hrabání na sklo, coupátko totiž nemá rámy kolem skla :)

Vím že mám na autě bezrámovky. :) Je to fakt, furt je to zaprasený. A když v tomhle zas... počasí posadím dozadu tři, to je tam teprve bordel. :roll:

PS: Tak mě napadá, máte někdo origo kožárny v E36 v dvoubarevným provedení? Mám středy v barvě auta (modrozelená) a bočnice v černý. Zatim sem to u nikoho neviděl tak jestli to není nějakej Individual.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lopatta píše:PS: Tak mě napadá, máte někdo origo kožárny v E36 v dvoubarevným provedení? Mám středy v barvě auta (modrozelená) a bočnice v černý. Zatim sem to u nikoho neviděl tak jestli to není nějakej Individual.

Kdyby to byl, mel bys to mit napsany na stitku v motorovym prostoru.
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lopatta »

LOPOLO píše:
Lopatta píše:PS: Tak mě napadá, máte někdo origo kožárny v E36 v dvoubarevným provedení? Mám středy v barvě auta (modrozelená) a bočnice v černý. Zatim sem to u nikoho neviděl tak jestli to není nějakej Individual.

Kdyby to byl, mel bys to mit napsany na stitku v motorovym prostoru.

To budu muset prozkoumat. Taky jak jsem to měl nabouraný, tak v lakovně říkali že to není standartní BMW barva. Na žádný E36 jsem to ještě neviděl.
Odpovědět