Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Průzkum

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Čau, mám takovej dotaz. Pokud se mi na jaře podaří nějak solidně prodat mojí současnou káru, tak bych chtěl co nejdřív skočit do něčeho jinýho. Rozum mi sice radí koupit něco pokud možno co nejnovějšího např. novější model astry, nebo focuse, ale srdcem bych rád zůstal u BMW. Ted´mám E30 325i coupé, komplet v tuningu. Je moc pěkná, v dobrém stavu a jezdí super, určitě mi jí bude líto, ale potřebuju něco praktičtějšího. Tak se ptám, jaká E36 se dá sehnat v ceně cca 180.000-210.000Kč? Chtěl bych pouze benzin, šestiválec, asi zase 325i nebo 328i. Verze nejlépe coupé, nebo sedan. Pěknýho kombíka bych bral taky, ale proč připlácet za něco co nevyužiju. Nechci kabrio (kvůli praktičnosti), a compact se mi moc nelíbí. Pokud možno co nejvíc orig. stav, žádný vetší tuning. Jen si tak dělám průzkum, ještě nevím do čeho půjdu. Díky moc za odpovědi.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

V té cenové relaci se dá sehnat pěkná 36ka, ty 2.5 spíš starší ročníky, ale 320 a 1.8 i z 1997-98. http://www.tipcars.cz
Bobra2

#3 Příspěvek od Bobra2 »

Vena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vena »

Myslim si ze za ty penize se da sehnat velice slusna 325 nebo 328 at uz tady nebo pokud se rozhodnes ji pritahnout z Říše.
cabadaj

#5 Příspěvek od cabadaj »

Tak se mi zdá . že přesně víš co chceš , ale jenom hledáš někoho kdo ti to potvrdí.Tak tady mě máš.
Odpovědět