Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330d v plné palbě!!!
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
však to je M-paket, kola má teď hliník serie, ale letní má super 18" BBS, 215 - 245, Pirelli Zero( co dodaT...), snížený podvozek, xenon.světla, sport.sedadla, navigace, černé čalounění střechy, skleněný šíbr, veškerou elektroniku, navigace, tv, palub.počítač, atd! Jo, jen ty venk.zrcátka nejsou, ale to je deteil...
Jinak jel sem s tím, je to jako být v jiným světě, vevnitř nikdo neuslyší diesla, jen šelest 6- válců
, brutální zátah, a na místě se sním otočit o 360stupnů - lahoda...
Jinak jel sem s tím, je to jako být v jiným světě, vevnitř nikdo neuslyší diesla, jen šelest 6- válců
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Když, tak je to Sportpaket, ten mám na mý e36, tužší podvozek, M-volant a řadička a to je myslím všechno.gelty píše:Jo, jen ty venk.zrcátka nejsou, ale to je deteil...![]()
Jinak jel sem s tím, je to jako být v jiným světě, vevnitř nikdo neuslyší diesla, jen šelest 6- válců, brutální zátah, a na místě se sním otočit o 360stupnů - lahoda...
Nic ve zlým, ale podle mě jsou Mkový zrcátka jen na M3 a v M-Paketu jsou jiný nárazníky
Tak už ti to konečně půjčila, tetka chamtivá? Zahrál jsi na slitování
-
Anonymous
Já ten hliník nemusím, působí tak chladněji, ale fakt místo dřeva černý plast by byl lepši.
Ta kůže je náhodou super, matnější se rychleji vydře(ikdyž tetka ho max. do 2let vymění za novější), a jestlí je to sport.úprava, nebo M-Paket je jedno, stejně vypadá božsky!!!
A než jsem udělal tyhle fotky, tak sem musel pěkně odmést sních, uklidit garáž,...
A o mých akcích s 360stup. neví, to by byla její smrt a já bych měl utrum!
Jel sem jí jen natankovat( najel mezitím 30km, však to znáte, né?
A než ta by mi něco odkázala, tak to se stanu dřív svatým!
Když je někdo skrblík, těžko ho někdo předělá
A než jsem udělal tyhle fotky, tak sem musel pěkně odmést sních, uklidit garáž,...
A o mých akcích s 360stup. neví, to by byla její smrt a já bych měl utrum!
Jel sem jí jen natankovat( najel mezitím 30km, však to znáte, né?
A než ta by mi něco odkázala, tak to se stanu dřív svatým!
Když je někdo skrblík, těžko ho někdo předělá
A proč? Mě se tenhle ksicht libí víc, než ten novej. Asi vědí proč u M3 nechali tenhle(pro puntíčkáře myslím od nárazníku nahoru).Martinéz píše:takovyho mazla by se vypatilo klidne i faceliftovat..
Není tam RDC, chromované rámečky budíků(možná se s dřevem nedávají), chromované výplně předních světel(možná se do 330d taky nedávají), ale to jsou hovadinky.
-
Lukke
- Klubové ID: 1930
Líbí víc?Turbo píše:A proč? Mě se tenhle ksicht libí víc, než ten novej. Asi vědí proč u M3 nechali tenhle(pro puntíčkáře myslím od nárazníku nahoru).Martinéz píše:takovyho mazla by se vypatilo klidne i faceliftovat..
Není tam RDC, chromované rámečky budíků(možná se s dřevem nedávají), chromované výplně předních světel(možná se do 330d taky nedávají), ale to jsou hovadinky.