Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Policejní mondea
Tak nejak bych to taky videl. A krome toho jak se jednou vyjadroval v TV nas ministr vnitra Gross, ma jich byt nejak kolem 8 pokud dobre vzpominam... takze kazdy kaspar je fakt nedostaneRuDoSh píše:No myslim ze tyhle kary nedaji kazdemu kasparovi![]()
predpokladam ze je dostali dalnicni aby moli chytat octavky, passaty a podobne auta![]()
Je to tak?

BTW: vypadaji fakt pekne

-
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik to má 0-100?Pivson píše:co to má pod kapotou:
ST 220
3,0i V6 24V
166kW/226k
točivý moment 280 Nm/4 900 ot./min
převodovka 6 st.
243 km/h.
pneu 225/40 R18
zakladní cena 1.091.000
No jo, ale je to jen Ford a ja je moc rad nemám
Ps: Nekde na infernetu jsem videl nejakej článek kde Gross tvrdil ze benga dostanou pár nejrychleších aut co se vubec delaj. Jestli to je Mondeo tak nevim. Jako nejrychlejší kára světa mi teda nepřipadá.
A taky nevim proc zrovna Ford. Maďarský benga kupovali pro svoji dálniční policii Oktávky RS tak proč v nich nejezděj i naši.
Myslim ze nejaky takovy udaje nemaji smysl, tady u nas na Rudne maji dalnicni Passata VR6 kterej lita 280, mam pocit ze je vyrobci jeste pro policii jeste trosku ladi...Lopatta píše:Za kolik to má 0-100?Pivson píše:co to má pod kapotou:
ST 220
3,0i V6 24V
166kW/226k
převodovka 6 st.
243 km/h.
pneu 225/40 R18
zakladní cena 1.091.000
Ps: Nekde na infernetu jsem videl nejakej článek kde Gross tvrdil ze benga dostanou pár nejrychleších aut co se vubec delaj. Jestli to je Mondeo tak nevim. Jako nejrychlejší kára světa mi teda nepřipadá.
A taky nevim proc zrovna Ford. Maďarský benga kupovali pro svoji dálniční policii Oktávky RS tak proč v nich nejezděj i naši.
N54 PWR
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Víš proč?
Protože ministrstva dostávají slevy. Uvedu příklad z Ministerstva zahr. věcí: Proč kupovat Superba 2.5 tdi za 1 mega, když dostanou 530d za zhruba 850k? A co je podle některých (nás všech) lepší auto?
"Blbá" Škodovka dá slevu 4%+DPH a BMW dá slevu 20%+DPH
Ty čísla nejsou přesná, to jen tak orientačně.
Proto koupí radši výkonnější, levnější (možná lepší) káry.
Není to logické?

Není to logické?

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Nejrychlejší kára světa to sice není, ale v reálném provozu stačí i na MB-S, on do toho levýho pořád někdo leze a náskok ve zrychlení na sto třeba vteřinku a půl už moc neznamená. Musím říct, že Mondeo má ve svojí třídě asi nejlepší podvozek, co se předohrabů týče.Lopatta píše:Za kolik to má 0-100?Pivson píše:co to má pod kapotou:
ST 220
3,0i V6 24V
166kW/226k
převodovka 6 st.
243 km/h.
pneu 225/40 R18
zakladní cena 1.091.000
-
- Kontaktovat uživatele:
850k:- s {s nebo bez dph ?}, jinak nic mě nerozpálí víc než když jedu přes Malou Stranu a vidím jak parkuje fungl 760iJawak píše:Víš proč?Protože ministrstva dostávají slevy. Uvedu příklad z Ministerstva zahr. věcí: Proč kupovat Superba 2.5 tdi za 1 mega, když dostanou 530d za zhruba 850k? A co je podle některých (nás všech) lepší auto?
Není to logické?

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě už bez DPH, dy? to by byla cena základní Koktávkyvita píše:850k:- s {s nebo bez dph ?}, jinak nic mě nerozpálí víc než když jedu přes Malou Stranu a vidím jak parkuje fungl 760iJawak píše:Víš proč?Protože ministrstva dostávají slevy. Uvedu příklad z Ministerstva zahr. věcí: Proč kupovat Superba 2.5 tdi za 1 mega, když dostanou 530d za zhruba 850k? A co je podle některých (nás všech) lepší auto?
Není to logické?,nexápu proč si ty naše pras..a mej co vozit prde.e v BMW. 50% posranců má 2ou třídku a po škole dělalo někomu tajemníka,zbytek byl vzorný svazák .-)) Koktávka 1,6i je pro ně škoda .-)

A to stěma poslancama je pravda a někteří (nechci jmenovat) se vozí služební 7mou i do bordelu...

Dej si majzla,ti tu vleze tatík a uvidíš ten fičák za prozrazení státního tajemství....Jawak píše:Samozřejmě už bez DPH, dy? to by byla cena základní Koktávkyvita píše:850k:- s {s nebo bez dph ?}, jinak nic mě nerozpálí víc než když jedu přes Malou Stranu a vidím jak parkuje fungl 760iJawak píše:Víš proč?Protože ministrstva dostávají slevy. Uvedu příklad z Ministerstva zahr. věcí: Proč kupovat Superba 2.5 tdi za 1 mega, když dostanou 530d za zhruba 850k? A co je podle některých (nás všech) lepší auto?
Není to logické?,nexápu proč si ty naše pras..a mej co vozit prde.e v BMW. 50% posranců má 2ou třídku a po škole dělalo někomu tajemníka,zbytek byl vzorný svazák .-)) Koktávka 1,6i je pro ně škoda .-)
![]()
A to stěma poslancama je pravda a někteří (nechci jmenovat) se vozí služební 7mou i do bordelu...

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Nene, to neni statni tajemstvirene kurc píše:Dej si majzla,ti tu vleze tatík a uvidíš ten fičák za prozrazení státního tajemství....Jawak píše:Samozřejmě už bez DPH, dy? to by byla cena základní Koktávkyvita píše: 850k:- s {s nebo bez dph ?}, jinak nic mě nerozpálí víc než když jedu přes Malou Stranu a vidím jak parkuje fungl 760i,nexápu proč si ty naše pras..a mej co vozit prde.e v BMW. 50% posranců má 2ou třídku a po škole dělalo někomu tajemníka,zbytek byl vzorný svazák .-)) Koktávka 1,6i je pro ně škoda .-)
![]()