Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Je dobrá volba 520 - E39 ?
No podle mě bych si určitě 520i nekoupil.
Za stejný prachy koupíš 528i , 525i E39 a jede znatelně líp se skoro stejnou spotřebou.
Pokud chceš hodně jezdit a šetřit na spotřebě tak ber 525tds+čip.
Ta jede dost dobře.
Nebo připla? a kup 530D.Pomalu ale jistě jdou s cenou dolů a motor mají fantastickej a tam když dáš čip tak není co řešit.
Ale rozhodně pokud trváš jen na benzínu tak určitě ne 520i ten je slabej na pětku, která je těžká a budeš ho jen trápit.Tam fakt jen 525i nebo 528i.Ty už maj slušný zátah.
Pokud ale chceš raketu
tak jen 540i nebo(M5) (ty jsou ale dost drahý :bigcry: )
Za stejný prachy koupíš 528i , 525i E39 a jede znatelně líp se skoro stejnou spotřebou.
Pokud chceš hodně jezdit a šetřit na spotřebě tak ber 525tds+čip.
Ta jede dost dobře.
Nebo připla? a kup 530D.Pomalu ale jistě jdou s cenou dolů a motor mají fantastickej a tam když dáš čip tak není co řešit.
Ale rozhodně pokud trváš jen na benzínu tak určitě ne 520i ten je slabej na pětku, která je těžká a budeš ho jen trápit.Tam fakt jen 525i nebo 528i.Ty už maj slušný zátah.
Pokud ale chceš raketu

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Filozof
[B]
Ale rozhodně pokud trváš jen na benzínu tak určitě ne 520i ten je slabej na pětku, která je těžká a budeš ho jen trápit.
Prosím tě, kolik si najezdil KM v e39 520i?
to m.deejay: Pokud ti vyhovuje kombinovaná spotřeba 8 - 8,5l/100km a maximálka 220km/h, tak s 520i budeš spokojenej
7-8 let starýho diesela bych si nekoupil a 525 TDS je nejslabší motor v e39

Originál zaslal Baxon
[B]Prosím tě, kolik si najezdil KM v e39 520i?
to m.deejay: Pokud ti vyhovuje kombinovaná spotřeba 8 - 8,5l/100km a maximálka 220km/h, tak s 520i budeš spokojenej
7-8 let starýho diesela bych si nekoupil a 525 TDS je nejslabší motor v e39![]()
Je mozna nejslabsi ale i tak bych rekl ze 520i pojede a kdyz si ho nechas za 6k nacipovat tak si s 520i vytrses prdel jeste vic...

Jen tak pro info, jaky udava Bmw zrychleni 520i a TDs? A kombinovanou spotrebu?
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Pavel 528
[B]Baxon:takovej detail,docela bych chtel videt,jak s tou 520i jezdis za 8-8,5l,toto tlacis,nebo te nekdo tahne na lane ne????:-) :kecy:
úplně normálně jako každej v provozu
jednoduchej recept: přijeď na regionál vynulujem spotřeby, pojedeme za sebou, klidně můžeš určovat styl jízdy a pak porovnáme. Protože kecy nemaj cenu o.k.?
netušim, proč by jsem sem měl psát bludy, nevíš?
A? si koupí třeba 540i nebo TDS, mě to je u :prdel2: jenom píšu moje zkušenosti

Originál zaslal Lukas H.
[B]Super, a zrychleni tam neni?
teorie je teorie a praxe je praxe