Originál zaslal JFK Zajímalo by mě, jakej sráč mě odštípl z fóra, respektive nemůžu kam chci a nemůžu na všechny fota:fight:
Jsem pro svobodné fórum a potom můžeš vymejšlet pikačoviny. Ale o tom už tady byla řeč, hned jak jsi se sem přifařil před dvěma rokama a hned jsi zavedl cenzuru!
Hele Auroro, myslel jsem to vážně s těma právama na fóru. Nevím co si o sobě myslíš, ale na mě to neplatí. Takže to beru tak, že jsi se jako omylem spletl a zakázal mi přístup na xxx věcí na fóru. Že jsi přizdisráč není veřejné tajemství, ale že se bojíš brát telefon???:lool: :lool: :lool:
Před dvěma rokama jsi byl vybrán, aby jsi se staral o web a ne o to kdo bude a kdo nebude mít jaká práva. Takže pokuď jsi dlouho nebodal, tak si to dej dopořádku u sebe a nevylejvej si svoje sračky tam kde nemáš, ok?
Co vidím v administračním rozhraní, JFK je ve skupině temp místo Registered případně V.I.P.. Proč tomu tak je nevím, ale bude to vědět osoba, jíž je adresován tendlecten thread.
Každopádně to nedokážu změnit, ani kdybych se rozkrájel na kolečka a proložil feferonkama. :dunno:
hm jak tak koukam, jedinej rozumnej zustal Shrek, za coz mu dekuju, jelikoz ma i on pristup k administraci, bylo by trosku detinsky domnivat se, ze tady nekoho zakazuju
nemam potrebu se snizit na uroven urazek a tak to vezmu ve strucnosti : kdyz pouziju stejnej styl jako jfk v jiste zalezitosti tak >
Vazeny pane Bezousko,
vyse uvedene urazky me osoby jsou neopodstatnene a proto na ne nebude bran zretel
S tim, ze jste me napadl bez predchoziho upozorneni mi znikla viceskoda
Dale se ohanite mym sexualnim zivotem, po kterem je vam uplna putna
Originál zaslal Kriznik hm jak tak koukam, jedinej rozumnej zustal Shrek, za coz mu dekuju, jelikoz ma i on pristup k administraci, bylo by trosku detinsky domnivat se, ze tady nekoho zakazuju
nemam potrebu se snizit na uroven urazek a tak to vezmu ve strucnosti : kdyz pouziju stejnej styl jako jfk v jiste zalezitosti tak >
Vazeny pane Bezousko,
vyse uvedene urazky me osoby jsou neopodstatnene a proto na ne nebude bran zretel
S tim, ze jste me napadl bez predchoziho upozorneni mi znikla viceskoda
Dale se ohanite mym sexualnim zivotem, po kterem je vam uplna putna
Pavel Kolarik
aaa, panacek se tedy neuklepl, jak myslis:D
PS: az dostanes rozum a naucis se aspon normalne spolupracovat (o praci nemluve), tak ti treba nekdo praci nabidne.