No taky se mě ta úprava náko nezdá...Mě osobně se víc líbí ta M3 před tou úpravou..A ty Alu-kola co tam dává, to je vyloženě:ble: ..Já jestli časem našetřím na M3 tak bych jí todle prostě neudělal..
Hmm. Docela bych chtěl vidět, jak to vypadá nastrojený. Ty stříbrný boční lišty a lišty nárazníků asi moc cool nebudou. Kola se mu taky nepovedly. Ale jinak myslím dobrý. Hlavně na tom nechal velkej kus práce.
Originál zaslal Otton Hmm. Docela bych chtěl vidět, jak to vypadá nastrojený. Ty stříbrný boční lišty a lišty nárazníků asi moc cool nebudou. Kola se mu taky nepovedly. Ale jinak myslím dobrý. Hlavně na tom nechal velkej kus práce.
to mas pravdu, ta stribrna nic moc a to kridlo bych tam take nechtel, ale ta modra je docela pekna
teda, davat na M3 azevy misto motorsportu...nevim..ja bych to nechal origo, mozna ty svetla jsou ok. blatniky a zavareni jeste beru, ale zbytek nic moc..
Klasika je klasika. Každej má holt jinej gešmak. Úpravy u těch ostatních e36 beru, jezdí jich hafo, ale M3... ta je sama od sebe bez chyby. A ty kola, ty jsou fakt k :ble: !!! Ty má přece kde kdo...
Nebo takhle, kdo má kola M3?
Originál zaslal Jawak Úpravy u těch ostatních e36 beru, jezdí jich hafo, ale M3... ta je sama od sebe bez chyby. A ty kola, ty jsou fakt k :ble: !!! Ty má přece kde kdo...
Nebo takhle, kdo má kola M3?
co? m3 vypada skoro stejne jako kazdy jiny e36coupe s M-paketem. U toho auta nejde o to jak vypada, ale jak jezdi
timnechci rict at tunite i m3. Me se proste takhle vyhonena auta nelibi. Original je original + plus decentni funkcni poladeni