Doslechl jsem se, jak prý předevčírem ve 3 hodiny ráno vyrazili na prázdné a opuštěné letiště za Prahou aby v naprosté tmě a zatracení sprintovali a gumovali pod hvězdnou oblohou
Informace o následné masturbaci a požívání benzínu nejsou ještě zcela potvrzeny
Prý to je nová nemoc a postižený pak je "automěsíčný"
Originál zaslal Bubi Už to musí někdo říct veřejně.
Jsou to magoři
Doslechl jsem se, jak prý předevčírem ve 3 hodiny ráno vyrazili na prázdné a opuštěné letiště za Prahou aby v naprosté tmě a zatracení sprintovali a gumovali pod hvězdnou oblohou
Informace o následné masturbaci a požívání benzínu nejsou ještě zcela potvrzeny
Prý to je nová nemoc a postižený pak je "automěsíčný"
:bigok:
basnik zapomnel sdelit, ze masturboval s nama
a musime rict take rict, ze Bubi's M3 3.2 vs. AMG C32
AMG sice dostalo zatez v podobe Bubiho pritelkyne... no proste Bubi byl spokojenej ze v druhym racu vyhral
Počkej počkej, tys to napsal jako kdyby první race vyhrálo AMG. Ten se nepočítal, JFK startoval asi až na třetí pokus a já jsem z nervozity během sprintu nezařadil za tři
Sakra, já mám ve vypjatých situacích stejně nějak problémy řadit, co?
Originál zaslal Bubi Počkej počkej, tys to napsal jako kdyby první race vyhrálo AMG. Ten se nepočítal, JFK startoval asi až na třetí pokus a já jsem z nervozity během sprintu nezařadil za tři
Sakra, já mám ve vypjatých situacích stejně nějak problémy řadit, co?
jak na treti pokus???:)) jenom na druhej a to jenom proto, ze jsem poprve nepobral startovaci system ala Kriznik:)))))))))):bigok:
Aspon jsem si pri prvnim startu zahral gumy, takoveho smradu a coudu se u automatu se sekvenci nevidi. Hold slusnej oddil, to AMG:):D A druhej race byla tesnota. Max pul metru rozdil:) Takze kliiid:)
Jo a vzpomen si na Otika K. kdyz ti rikal, ze KAZDE kilo jde znat, takze i tech simpatickejch 40 kg mi uskodilo:):bigok: Ale jede ti to good, a ten zvuk!:)