Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Plneni fora dusevnim prujmem

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#1 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ok, kazdy mame nekdy potrebu se realizovat a neco sem napsat, ale na druhou stranu clovek probira hafo nesmyslu a rika si PROC, CTChBR a pod... Tak zkuste nejdriv prekonat to vnitrni pnuti sdelit celemu svetu svuj nazor a nejdriv o tom popremejslet a pak teprv zacit psat.... dikes vsem zucastnenym :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

bud konkretni :)
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

mam velky nutkani ti naky dusevni sracky sdelit :D
Ocasek

#4 Příspěvek od Ocasek »

to je určitě zas něco na mne............
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

Hehe sem ti taky chtel neco dusevniho zdelit hanzi, ale radeji ti to zabalim a poslu na dobirku :) :) :)
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

O me asi taky, mám pocit ze se me stratilo pár príspevku ktere tam odpoledne byly a nebyly nak moc nenormalní..Ted tam nejsou..Tak nevím..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ok, predem se vsem omlouvam za mazani jejich poutavych a ctivych prispevku typu: wow! nebo "ja taky!" a pod blafy... kdyz je clovek na netu kazdej den, tak mu to zas tak neprijde, ale zkus sem nejit tejden a pak neco najit, fuck ojeb.... tak pokud muzu, prosim vas jen malinky usili pri potlaceni vsech moznych hlasek typu copyright by Ocasek:-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
ok, predem se vsem omlouvam za mazani jejich poutavych a ctivych prispevku typu: wow! nebo "ja taky!" a pod blafy... kdyz je clovek na netu kazdej den, tak mu to zas tak neprijde, ale zkus sem nejit tejden a pak neco najit, fuck ojeb.... tak pokud muzu, prosim vas jen malinky usili pri potlaceni vsech moznych hlasek typu copyright by Ocasek:-)))

Souhlas Hanzi taky jsem byl 14 dni na dovce, plni se to tu samejma srackama... Kde jsou ty casy kdy nas tu bylo deset... :) Tim jsem nechtel rict nic spatneho... :)
N54 PWR
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lion »

Hanzi ok chapu..Budu se snazit:) Vím ze to neni prdel se necim probrat aby clovek neco nasel..:ucta: :ucta: :ucta: :super:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jedině můžu kývnout Hanzovi a LukasHovi,poslední týden žádná normální debata týkajícíse BMW klubu!!! Některé hlášky jsou k posrání!!! Omlouvám se jedna byla spešl: Lukkeho fotečky byly COOL!!! Nebo né??? :boobs:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#11 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal rene kurc
Jedině můžu kývnout Hanzovi a LukasHovi,poslední týden žádná normální debata týkajícíse BMW klubu!!! Některé hlášky jsou k posrání!!! Omlouvám se jedna byla spešl: Lukkeho fotečky byly COOL!!! Nebo né??? :boobs:

Jako fotecky super, skoda ze nebylo pokracovani... :) Aspon te kamaradky... :)
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nechcu se Lukkeho dotknout,ale kamarádka mě brala víc....
Lukke
Klubové ID: 1930

#13 Příspěvek od Lukke »

Tak to jsem rád že se líbily. Poptám se jestli se může zveřejnit pokračování. :-D Máte se na co těšit kucí. :-D :-D :-D
Martinéz
Klubové ID: 356

#14 Příspěvek od Martinéz »

mel bys to vyvalit, zacinam si totiz myslet, ze pokracovani neexistuje a tohle bylo jen navnadeni, ke kteremu jsi jen holky premluvil:):)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No neříkej mi starouši,že by to mohlo být ještě dnes..!!! Myslím,že by to bylo hóóódně zajímavé!!!Tak mi udělej radost,páč se semnou doma nebaví ani klika od dveří...Prý jsem jel rychle a už byla hádka na světě!!!Ale M3 je vášeň!!!
abdul

#16 Příspěvek od abdul »

No neříkej mi starouši,že by to mohlo být ještě dnes..!!! Myslím,že by to bylo hóóódně zajímavé!!!Tak mi udělej radost,páč se semnou doma nebaví ani klika od dveří...Prý jsem jel rychle a už byla hádka na světě!!!Ale M3 je vášeň!!!

ona si casem zvykne... musis to s ni brat casteji dverma napred:) trenink dela sportovce:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tady v tom mám prostě smůlu,je naprosto nepoužitelná.Co by za to jiné daly se vozit v emku a ona si toho neváží a ještě ho haní.Je my z toho na nic!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#18 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tady v tom mám prostě smůlu,je naprosto nepoužitelná.Co by za to jiné daly se vozit v emku a ona si toho neváží a ještě ho haní.Je my z toho na nic!!!

Tak ji ho obcas puc:) Manzelka taky ze zacatku jenom remcala, pak jsem ji ukazal, zac je toho loket a mesic se mnou ani pes nepromluvil. A kdyz si to zkusi sama, tak zjisti, ze ji dela dobre vozit si prdel v mku. Jako spolujezdec jsem obcas trpel... Ale jinak to bylo v poho:):D
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stealth »

Ale jo, vo tom to je. Když ženská neví, co ta kára umí, tak remcá a bojí se. Pak jí to pučíš, vona nejdřív jezdí pomalu, pak rychlejc, no a pak když s ní jedeš jako spolujezdec, tak marně prošlapáváš podlahu. A pak když zase řídíš ty, tak to je keců, ty jedeš pomalu, támhletoho si moh předjet, tady ses moh nacpat ... :mhihi:
Ocasek

#20 Příspěvek od Ocasek »

ji jednoduše posaď na autobus a je to... :)
Odpovědět