Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ženský za volantem (auto bez řidiče)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od patras Čestný člen »

Tak jsem si včera hověl u televize, miláček bezpečně zaparkovanej před barákem. Najednou zvonek, za dveřma ženská, jestli prej mám černý BMW, že couvala z parkoviště a jaksi ho neviděla v zrcátku.

NEVIM VO TOM, ŽE BYCH MĚL STEALTH TECHNOLOGII ???? :D

prostě mi to zku...enou stříbrnou mazdou 323 bouchla do nárazníku, pěkně ho poškrábala až na plast a vysypala blinkr. Mám úplně novej sportovní nárazníček a vona mi ho zkur...

Zabít málo ... (alespoň nezdrhla, na mazdě nebylo skoro nic vidět)

Máte podobnou zkušenost :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Georgis »

Jo. Moje žena je postrach silnic. Taky nedávno neviděla škodovku (ještě že to nebylo BMW) na parkovišti a mojí starou audi 80 dupla do zadního blatníku. BMW ji nepůjčím ani náhodou.
A kámošovi taky při couvání jedna co nevidí protlačila dveře a kus blatníku na Alfě 146.
Já nevim, že ty ženské nevidí???? Proč jim ty řidičáky dávají????
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Béďa »

No tak jako nechci se zenskejch zastavat.. ale uz jsem videl i pekny paka mezi chlapama..

Jsem prijizdel na parkoviste.. dve rady a mezi nima este podel tri auta.. ale tak ze se da v pohode vyjet..
Mno a jeden typek prisel z kramu.. kolem tech aut.. nalozil rodinu.. nastartoval.. a najednou plnej kotel a zacal couvat.. posunul formana co stal za nim asi tak o metr.. moc pekna podivana.. vubec neslapl na brzdu.. proste to narval a bylo to..

Sranda byla ze tim formanem tam byla zena, a kdyz jsme ji rekli co se stalo.. pac ten borec uz tam nebyl.. tak prvni co rekla bylo "on me zabije" :D
Na formanu byla cedulka "prodam" :D :D
Kdyby jsme ji to nerekli.. sedne do auta a jede.. vubec ji nebylo divny ze ma prdel posunutou o metr.. :-) a auto stoji ze sikma

Nakonec se ukazalo, ze byl aspon trochu fer a nechal listecek s telefonim cislem za steracem..
TT
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TT »

Originál zaslal patras
[B] ... (alespoň nezdrhla, na mazdě nebylo skoro nic vidět)

Máte podobnou zkušenost :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

to buď rád, že byla tak slušná a neujela, ...to se stalo mě a ne jednou, od doby co jsem koupil auto ho mám obouchaný jak píštaličku, a všichni ujeli, ... teda všichni ne , minulý týden jsem parkoval u MAKRA a žena seděla v autě , vedle mě škopek ,škoda 120 , vracím se a vidim , jak maník nakládá krabici do auta a jako by nic, žena už na mě z dálky mávála z okýnka, tak mi došlo , že bych měl zrychlit , že se asi něco děje, a taky že jo v zadních dveřích prohlubeň , jak to prase otvíralo, ...hošík zapíral, tak jsem ho trošku zmáčknul , až začal sypat drobný, vzhledem k tomu že ty zmiňovaný dveře už někdo docela solidně objel klíčem moc se mu platit nechtělo,...no ale co mohl dělat , zahrál jsem divadlo a bylo to, holt když jeden ujede, tak to bude platit ten kterýho chytnu za pracky, ... to Patras měl si štěstí , že to byla slušná ženská , sice neumí couvat , ale slušná
vally
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od vally »

To já mám sousedy - ty maji dcerunku a ta když občas otevírá dveře u jejich "podauta", tak si je zapře o mého broučka bavoráčka. Na vlastní oči jsem to ještě neviděl ( vím to od náhodnýho svědka - ségra ), ale jestli to uvidim na vlastní oči... :bang2: Ještě štěstí, že tam jsou ochraný lišty a nic mi nepoškrábala.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pivson »

Mám svý auto na hlídaným parkovisti, tudiz svoje misto :-) vedle stoji koktavka a na druhe strane nestesti nic. Kdyz s koktavkou prijede chlap, zaparkuje v pohode. Beda, ale manzelka ci dcera, umlatil bych je. Nechavam misto na auto a pul a maj problem se tam vejit. Stoji sikmo, fakt des. Obcas jsem nasel barvu na zadnich dverich - nastesti malo a slo to dolu lestenkou
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Moje zena je nastesti rozumna a tak po prihode, kdy na krizovatce se stopkou prinutila jet cloveka misto na Jihlavu do Telce uz radeji neridi :-)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Moje zena je nastesti rozumna a tak po prihode, kdy na krizovatce se stopkou prinutila jet cloveka misto na Jihlavu do Telce uz radeji neridi :-)

:dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4:
Ocasek

#9 Příspěvek od Ocasek »

LOPOLO: :yep: :D
d.aemon

#10 Příspěvek od d.aemon »

LOPOLO: Ještě že to dopadlo tak dobře :D Známá si údajně, ještě za hlubokýho totáče, dělala řidičák naněkolikrát, takže místo standardních 4 měsíců jí trval víc než rok, potom poprvé vyjela s vlastním autem, na první (skutečně prý hned na první u baráku) křižovatce nabourala do auta a od té doby za to už nikdy nevlezla :D :D :D
I takhle se dají utratit peníze a čas za autoškolu :mhihi:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od patras Čestný člen »

d.aemon :

:hehehe: :hehehe: :heee: :potlesk:

Taky řidička od přírody co? :D
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jakesh »

:D :D :D :D :bezzub:
TT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od TT »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Moje zena je nastesti rozumna a tak po prihode, kdy na krizovatce se stopkou prinutila jet cloveka misto na Jihlavu do Telce uz radeji neridi :-)

:lol2: :lol2: :lol2: :cry: :gobeer:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal LOPOLO
:ucta: :ucta: :ucta: :lol2: :lool2: :lol2: :lool2: :lol2: :lool2: :lool2: :lol2: :lool2: :lol2: :lool2: :lol2: :lool2: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: BOMBASTIK!!!!!:gobeer:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od patras Čestný člen »

Já se na to vyseru, dal jsem auto do kupy a na tom samym miste to do me zase nekdo napral. Uplne do stejnyho mista. blinkr zase v prdeli a M3 naraznicek poskrabanej. Tentokrat ale ta svine ujela. ZABIJU VSECHNY :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

PS: uz jsem objednal ciry blinkriky ....:D a prisel mi katalogue od riegera. To bude zase penez ......:bigok:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Georgis
[B]Jo. Moje žena je postrach silnic. Taky nedávno neviděla škodovku (ještě že to nebylo BMW) na parkovišti a mojí starou audi 80 dupla do zadního blatníku. BMW ji nepůjčím ani náhodou.
A kámošovi taky při couvání jedna co nevidí protlačila dveře a kus blatníku na Alfě 146.
Já nevim, že ty ženské nevidí???? Proč jim ty řidičáky dávají????

Jestli vono to nebude proto, ze jim celej zivot chlapy tvrdej, ze

tohle: !.............................................! je dvacet centimetru.

:D :D :D :D :D
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal patras
[B]Jestli vono to nebude proto, ze jim celej zivot chlapy tvrdej, ze

tohle: !.............................................! je dvacet centimetru.

:D :D :D :D :D
doooost dobrýýý:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Johnny

#18 Příspěvek od Johnny »

Na mý káře se ženský podepsaly takhle: Uražený zrcátko, díra jako kráva ve dveřích, promáčklej nárazník. Kromě těch dveří to vždycky zacvakaly. No jo, jenže ty dveře stály 12 tis.
Odpovědět