Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
spotřeba M3
Ja videl ve Ctvrtek jednu zlutou z r. 93 v bazaru v Malesicich. Vypadala celkem zachovale, mela manuelni klimu, el. sibr, 1 pytel, kuzi ne. Vic jsem na prvni pohled nepoznal. Cena byla 259 k, coz se mi zda celkem slusny, ale nevim, videl jsem jen zvenku. Nikdo ochotnej se mi neprisel venovat, tak jsem sel do faku. Ta spotreba by me taky zajimala.
Ona M3 zrovna není asi kárka co se prodá do druhého dne. Každopádně opatrnost je na místě, ale o tom asi každý ví své.
Pokud jde o spotřebu, tak ten můj motor 3,2 bumbá po Praze do 13 litrů (a to nejezdím spořivě), na dálnici kolem 11 litrů a na okruhu při jízdě nad 6000 otáček kolem 25-28 litrů

I koktávka RS měla spotřebu vyšší. Jak to ti Helmuti dokázali nevím...

Pokud jde o spotřebu, tak ten můj motor 3,2 bumbá po Praze do 13 litrů (a to nejezdím spořivě), na dálnici kolem 11 litrů a na okruhu při jízdě nad 6000 otáček kolem 25-28 litrů
I koktávka RS měla spotřebu vyšší. Jak to ti Helmuti dokázali nevím...
-
Klakson
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
tak jo odhalili jste mě, je to ta žlutá, no taky si myslím že si jen tak někdo M3 nekoupí, no uvidím, vše by se rozhodnulo dnes. Spolíhám na majitele M3 že by mě píchli co se techiky týče protože to není normální auto a každá rada a zkušenost ja pak zlatá, že :walk: :bigok:
to Bubi: díky ty hodnoty jsou úplně v pohodě, takovou spotřebu jsem měl na E30 320 2,3 od AC Schnitzer, jela jako prdel nakopal jsem s ní i 325i
to Bubi: díky ty hodnoty jsou úplně v pohodě, takovou spotřebu jsem měl na E30 320 2,3 od AC Schnitzer, jela jako prdel nakopal jsem s ní i 325i