taky se mi zda, ze tam neco mele o tom, ze to nekdy driv bylo bouchly...ta foto se mi zda nejaka divna, jako kdyby tam soupl "podobnou" karu z casaku..
Originál zaslal Martinéz [B]taky se mi zda, ze tam neco mele o tom, ze to nekdy driv bylo bouchly...ta foto se mi zda nejaka divna, jako kdyby tam soupl "podobnou" karu z casaku..
Ta kára je i na CARPASSION.COM. Možná si tu fotku půjčil odtamtuď podvodník jeden:fight:
ALso jung das auto habe ich gekauft um mein spass zu haben mit anlage Sony,G-Power auspuff, böse blick, kalfer form das auto hatte einen kleinen unfall vorne aber es ist überhaupt nichts zu sehen.blaue lichte im kofferraum mit sapufer.überlegt es euch gut
Malinko sprechtim
muzika sony
vejfuk G-Power
auto bylo lehce bourano na predek, ale neni nic poznat (videt)
vzadu modry svetla
Já souhlasím, že je někde v ceně chyba, páč jinak je to pikačičanďiňoviňiňa! Za takovy auto s takovou výbavou a tak to není možný, někdo se krapet přepsal, jinak fakt nevim,ale nevěřim tomu:cinan2: :gringo: :ganstr: :smog: :zmateny:
Originál zaslal Pivson [B]ALso jung das auto habe ich gekauft um mein spass zu haben mit anlage Sony,G-Power auspuff, böse blick, kalfer form das auto hatte einen kleinen unfall vorne aber es ist überhaupt nichts zu sehen.blaue lichte im kofferraum mit sapufer.überlegt es euch gut
Malinko sprechtim
muzika sony vejfuk G-Power auto bylo lehce bourano na predek, ale neni nic poznat (videt) vzadu modry svetla
Dobrý akorát to má modré světlo v kufru a ne modré světla:D
Moc podezřele nízká cena za M3..Nevěřil bych tomu i když to bylo třeba bouchlí..M3 se podle mě prodává i když je bouchlá a opravena kolem 300 klacíků a výš..Nevím, bral bych to opravdu s rezervou..