:ucta:
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
100 členů
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
No to zaručeně, to si piš , by to byl nejlepší sraz ve střední Evropě, by ses tu tak dobyl, že už by se Ti ani zpátky vracet nechtělo, ....myslím , že když bys měl přijet tak by to bylo velký, takže kdyby se v budoucnu plánoval nějakej celorep. sraz , tak musíš , tak nějak, dát vědět , kdy se tu ochomejtneš:ctfred: P.S když se Ti to povede, docela by mě zajímalo kolik těch lidiček je ještě LIVE, ....dá se to vypozorovat z Fora ale plno lidí se na net dostane jen občas takže....
100 členů, ale dle fora asi tak 35 max 40 živých:(
100 členů, ale dle fora asi tak 35 max 40 živých:(
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Originál zaslal mcfil
No já nevím, ale můj první bar zavírali cca v 5 ráno a druhej po návštěvě benzinky po 7 (a pár věrným taky). Ale pak se moc nevyspat a celej den jezdit autem?!?!
Já jsem přilít v sobotu ráno po noční a spát jsem šel až nevim vlastně kdy:))) Kdy???:) nevim, asi jsem nespal, totiž:):bigok:
Originál zaslal mcfil
No já nevím, ale můj první bar zavírali cca v 5 ráno a druhej po návštěvě benzinky po 7 (a pár věrným taky). Ale pak se moc nevyspat a celej den jezdit autem?!?!
Byl sem mezi tema kdo nespal ale jezdit pro balantynku k benzince kdyz byl na miste zavrenej bar je to, co sem kritizoval