Tak a mám tu takový plán na příští léto jak si zpříjemnit odpočinek a trochu si zaplavat v moři.Plánuju jet s mým BMW do Chorvatska...Ale....Je tu otázka zda tu cestu mý báwo vydrží a jestli mě to tam někdo neukradne..To by mě to pak teda přišlo pěkně draho..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW kontra Chorvatsko...
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Čau lidi, jak se vede?:D
Tak a mám tu takový plán na příští léto jak si zpříjemnit odpočinek a trochu si zaplavat v moři.Plánuju jet s mým BMW do Chorvatska...Ale....Je tu otázka zda tu cestu mý báwo vydrží a jestli mě to tam někdo neukradne..To by mě to pak teda přišlo pěkně draho..
..Takže řidiči báw, pokud jste v těchhle končinách s BMW nebo s jiným dvoustopákem byli, poradte jak se situace v týdle zemi má..Díkys..
:australan :australan :lool:

-
Shrek
- Kontaktovat uživatele:
1. Titulek by měl asi být "BMW kontra Chorvatsko" ne? 
2. Proč by nevydrželo a když by nevydrželo, není problém předem sjednat pojištění a asistenci, ne? Dneska se dá přece pojistit všechno.
3. Nic proti BMW ani konkrétně proti tvému BMW, ale kdo by kradl desetiletý 318i, když bude zamčený, a když nebudeš válet za oknem kameru za třicet tisíc?
Situace je tam zcela normální, samá stará mikrovlnka, dobrý je antiradar (ve Slovinsku mají laserový pistole, takže tam je naprd).
2. Proč by nevydrželo a když by nevydrželo, není problém předem sjednat pojištění a asistenci, ne? Dneska se dá přece pojistit všechno.
3. Nic proti BMW ani konkrétně proti tvému BMW, ale kdo by kradl desetiletý 318i, když bude zamčený, a když nebudeš válet za oknem kameru za třicet tisíc?
Situace je tam zcela normální, samá stará mikrovlnka, dobrý je antiradar (ve Slovinsku mají laserový pistole, takže tam je naprd).
Ja bych s bawem nikdy nikam nejel, moje zkusenost je ta, ze tohle auto vydrzi jet v kuse maximalne 45 km:( Tak nevim, ale to Chorvatsko je asi dal, ze jo:))) Tak se na to vy*er, a zkus si pujcit na tu cestu od nejakyho kamose treba Shade 120 nebo zigula:) Ja jednoho mam prave na tyhle delsi cesty, pac ty dve (vlastne ted uz tri) BMW nic nevydrzej a jezdim s nima maximalne na nakup a nebo na bowling:)))
ALE DOBŘE SE S NIMA PARKUJE:
ALE DOBŘE SE S NIMA PARKUJE:
- Přílohy
-
- img_0004.jpg (65.39 KiB) Zobrazeno 4080 x
-
- img_0004.jpg (65.39 KiB) Zobrazeno 4080 x
Hele, Lione, zkus se zamyslet nad svymi dotazy
a dale tedy nad technickym stavem svyho BaWa, kdyz o nem pustis do ether takovouhle BLBOST! Jak jako jestli to BaWo vydrzi? Je to snad E21 tesne pred smrti a koupil jsi to vod nejakyho cikana za 500,-CZK? Ridis snad E36 318i... A myslim, ze i Favoritem se da po Evrope dojet a to auto to "vydrzi"...
Jizda do zahranici = pojistka, pochopitelne... Ale to Ti zminoval uz Shrek.
Antiradar je good vybaveni, jinak Te to taky vyjde asi draho... Vyjma nemeckych dalnic.
Hele, mel jsem pred tim taky 318i a ted si vlastne vzpominam, ze jsem musel po ceste z Prahy do HK vzdycky tak 3-5x stavet, protoze to to auto nemohlo vydrzet... Muselo to zchladnout a dofoukat tomu gumy a zkontrolovat hladina kapaliny v ostrikovacich. (jo, to po kazdejch 5ti km)...
Ale s nakupem 325i se problemy odstranily, ted stavim jen jednou - u benzinky natankovat...
Jizda do zahranici = pojistka, pochopitelne... Ale to Ti zminoval uz Shrek.
Antiradar je good vybaveni, jinak Te to taky vyjde asi draho... Vyjma nemeckych dalnic.
Hele, mel jsem pred tim taky 318i a ted si vlastne vzpominam, ze jsem musel po ceste z Prahy do HK vzdycky tak 3-5x stavet, protoze to to auto nemohlo vydrzet... Muselo to zchladnout a dofoukat tomu gumy a zkontrolovat hladina kapaliny v ostrikovacich. (jo, to po kazdejch 5ti km)...
Ale s nakupem 325i se problemy odstranily, ted stavim jen jednou - u benzinky natankovat...
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No Shreku ten titulek jsem už změnil..Ale DaF já jsem se jen ptal jaky máte zkušenosti s Báwama na tydle delší cesty=případný technický problémy na cestě..Nechci se náko hádat, protože každý dělá chyby a jestli muj dotaz vyzněl jako k provokaci tak se omlouvám..Tady jsem si samozřejmě vědom mýho stavu vozidla, ted je OK ale jde o to až vyjedu tak co pak..Ale to už jste mě pak napsali, sice jste si museli trochu:ugh:
ale vypadá to asi tak že to na delší cesty neni..Což je zajímavý..Ale to jsem chtěl vědět..Ted vím na jaký problémky se mám zaměřit..Díky..:bigok:
Originál zaslal Lion
Tady jsem si samozřejmě vědom mýho stavu vozidla, ted je OK ale jde o to až vyjedu tak co pak..Ale to už jste mě pak napsali, sice jste si museli trochu:ugh:![]()
ale vypadá to asi tak že to na delší cesty neni..Což je zajímavý..Ale to jsem chtěl vědět..Ted vím na jaký problémky se mám zaměřit..Díky..:bigok:
-
cornhollio
- Kontaktovat uživatele:
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
JFK tak ted te opravdu nechápu..Co s tím chtěl básník říct..Řekni mě jedinej důvod proč tady vytahuješ takovýdle " hovadiny"..Proč bych měl být jako RETARDOVANEJ???????????????..Myslel sem že se tu radí a ne píšou urážky pres celou stránku..Jako sorry ale vadu bych hledal úplně u někoho jinýho..A za druhý sám si napsal že s autem máš při delších trasách problémy tak to pochop že sem se toho jako čerstvý majitel BMW chytl a počítal sem s tím že mě chceš pomoct a ne si tu ze mě střílet jak puberták..
Jinak JFK ty pictures jsou dobrý
..Rád bych u toho byl když si to tvořil..
P.S.: Ta lampa je vcelku blízko..
Jinak JFK ty pictures jsou dobrý
basnik tim chtel rici, to co tim rekl to jest ze se te jinou formou zeptal jestli nejses blbej
vsechno co je napsany v tomhle threadu je kravina a zrejme jedinej kterejzto jsi to nepochopil ses ty
proc by asi bmw nebylo na delsi cesty?
auto jako kazdy jiny, resp. lepsi nez kazdy jiny
odpovez si sam....
napoveda: dylka cesty nema souvislost s druhem auta
vsechno co je napsany v tomhle threadu je kravina a zrejme jedinej kterejzto jsi to nepochopil ses ty
proc by asi bmw nebylo na delsi cesty?
auto jako kazdy jiny, resp. lepsi nez kazdy jiny
odpovez si sam....
napoveda: dylka cesty nema souvislost s druhem auta
Lion: nerika se Co s tim chtel bysnik rict...nybrz Co tim chtel basnik rict! ...nas s poetickym smyslem pro krasno tato slova zdrcuji....asi si pujdu dotahnout srouby na hlave,nalestit vacky a pofoukat kotouce,jel jsem totiz do garaze,tak nevim jestli to auto dalo,povalim to checknout....
PS: hlavne uz nepis vety typu "Je to tzv. raritka" a pod. jinak me mas na svedomi...
PS: hlavne uz nepis vety typu "Je to tzv. raritka" a pod. jinak me mas na svedomi...
“Ability is what you're capable of doing.”
Je to ok!!!!
to Lion: staci se tak 2-3x ... na kapotu a vsechno je v cajku, jeste odpozoruju, jestli to bude mit vliv na spotrebu a dam vedet.
Ale je fakt, ze jsem se bal, protoze na me na svetlech koukal velkej a zlej holub, bal jsem se, ze mi provede...vis CO! To je to nejhorsi, jednou mi pak skrze to upadla prevodovka, sprajcla se pod remenici na servo na zadni naprave a utrhla rizeni i s razenim, bestie! Od ty doby ji vzdycky zamykam nez vyjedu...nebo je to naopak? Kazdopadne... hlavne bacha na holuby!!!
to Lion: staci se tak 2-3x ... na kapotu a vsechno je v cajku, jeste odpozoruju, jestli to bude mit vliv na spotrebu a dam vedet.
Ale je fakt, ze jsem se bal, protoze na me na svetlech koukal velkej a zlej holub, bal jsem se, ze mi provede...vis CO! To je to nejhorsi, jednou mi pak skrze to upadla prevodovka, sprajcla se pod remenici na servo na zadni naprave a utrhla rizeni i s razenim, bestie! Od ty doby ji vzdycky zamykam nez vyjedu...nebo je to naopak? Kazdopadne... hlavne bacha na holuby!!!
Rostu
Rostu,ikdyz spim tak rostu
a vubec me to neboli.
Ba rostu i cestou do skoly
.... atd atd sracky sracky..... on vyroste...urcite po ty ceste do Yugosky,bude to minimalne jak Lionova cesta alias/kontra/ponevdz proto Totalunfall v. Kaputt v podani Bmw-killer Lionator
)) asi pujdu spat a necham si zdat..salala lala,pada bawo ze skaly,upadly mu maticky,z kol,kol..vsech,yugosi ho zabili,bzum bzum zabili! :gilotina: :lool2: :naholou:
Rostu,ikdyz spim tak rostu
a vubec me to neboli.
Ba rostu i cestou do skoly
.... atd atd sracky sracky..... on vyroste...urcite po ty ceste do Yugosky,bude to minimalne jak Lionova cesta alias/kontra/ponevdz proto Totalunfall v. Kaputt v podani Bmw-killer Lionator
-
d.aemon
- Klubové ID: 1028
:sok: Lion: No nestačím se divit... Co je to za howadinu, že BáWo není na delší cesty? Byl jsem s ním vloni v září na Makarské, cesta (přes Maďarsko) cca 1000km a bez nejmenších problémů v podstatě non-stop (vyčůrat se musím, to snad uznáte
). Pojistku mám i proti krádeži, takže toho jsem se nebál, ale na spoustě míst mají možnost parkování v zahradě, nebo na hotelovém parkovišti, takže taky v poho...
Přestaň prosím tě mlít hlouposti, objeď si třikrát republiku a jestli ti neupadnou kola, taxe v klidu vydej na dovolenou a nech ostatní zírat na svý BMW.
:bigok: :gobeer:
Přestaň prosím tě mlít hlouposti, objeď si třikrát republiku a jestli ti neupadnou kola, taxe v klidu vydej na dovolenou a nech ostatní zírat na svý BMW.
:bigok: :gobeer:
Originál zaslal Lion
JFK tak ted te opravdu nechápu..Co s tím chtěl básník říct..Řekni mě jedinej důvod proč tady vytahuješ takovýdle " hovadiny"..Proč bych měl být jako RETARDOVANEJ???????????????..Myslel sem že se tu radí a ne píšou urážky pres celou stránku..Jako sorry ale vadu bych hledal úplně u někoho jinýho..A za druhý sám si napsal že s autem máš při delších trasách problémy tak to pochop že sem se toho jako čerstvý majitel BMW chytl a počítal sem s tím že mě chceš pomoct a ne si tu ze mě střílet jak puberták..
Jinak JFK ty pictures jsou dobrý![]()
..Rád bych u toho byl když si to tvořil..
Jak myslíš...,ale jako čerstvý majitel jakéhokoliv auta si uvědom, že auto není na poposkakování, ale na ježdění. A záleží především na stavu vozidla kam daleko dojedeš. Ale tohle ví i moje ženuška, která rozeznává auta pouze podle toho jestli jede Báwo a nebo nějaký auto nějaký barvy, a to potom ten zbytek rozděluje na červený auto, modrý auto, žlutý auto atd. CHÁPEŠ???
P.S.: Parkovat se dá všeljak, nejraději parkuju s několika 360° a hned nato bokem k chodníku:)