Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

to JFK:

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#1 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pokec je pokec, krom toho by mě zajímalo co se může asi tak dozvědět majitel M3 od někoho např. s 316i na LPG...??? možná by tu měla bejt další kolonka pro VIP ONLY s M3 a další upgrejdovanou mašinérií, kteří by se vyjadřovali za všech okolností korektně a jen k předem danému tématu... lol a pak mám ještě rád tu o Krtečkovi z mechu a kapradí :cigo: :lool2: :super:
“Ability is what you're capable of doing.”
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Hehe..:D..No taky tak ale i třeba majitel 316 může být fanda do M3 a dobře poradit..Ale to je zase o něčem jiným tady jde spíše o ten Pokec ..Řekl bych že se můžem bavit o všem možným o čem se jen bavit dá jen když bude sranda..Ale o báwech tu je zmínka to mě věřte..Takže Everthing is all right..Dont worry about "Pokec"..We are still there..Haleluja..
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Hanz
pokec je pokec, krom toho by mě zajímalo co se může asi tak dozvědět majitel M3 od někoho např. s 316i na LPG...??? možná by tu měla bejt další kolonka pro VIP ONLY s M3 a další upgrejdovanou mašinérií, kteří by se vyjadřovali za všech okolností korektně a jen k předem danému tématu... lol a pak mám ještě rád tu o Krtečkovi z mechu a kapradí :cigo: :lool2: :super:

:) Třeba by JFK potřeboval poradit a zrovna tak majitel 316 by potřeboval poradit od majitele M3, Většina lidí v klubu nemá své první BMW, takže třeba vystřídala několik řad, a typů tudíš o těch autech vědí mnohdy docela hodně zajímavých věcí:) Co se týče fora, v každém tématu se ujede od jádra věci, ale člověk, který má dotaz na určitou věc, pak prolejzá 150 příspěvků o ničem .. to někoho možná s*re, a mě po pravdě řečeno občas taky, :(
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal TT
:) Třeba by JFK potřeboval poradit a zrovna tak majitel 316 by potřeboval poradit od majitele M3, Většina lidí v klubu nemá své první BMW, takže třeba vystřídala několik řad, a typů tudíš o těch autech vědí mnohdy docela hodně zajímavých věcí:) Co se týče fora, v každém tématu se ujede od jádra věci, ale člověk, který má dotaz na určitou věc, pak prolejzá 150 příspěvků o ničem .. to někoho možná s*re, a mě po pravdě řečeno občas taky, :(

Díky TT, někdo tady nechápe smysl těchto stránek, a já nemám u kompu čas ani chu? celé dopoledne prolejzat něčí kydy o NIČEM:shit:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od slunicko »

To je fakt, pokud se řeší nějaký problém či je dotaz na něco, má se to řešit a ne kydat hnůj...
a pokec jen tak pro zábavu má být trošku s jiným nadpisem no ne??? :bang2:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

Přesně tak tak bych v tom případě navrhoval udělat speciální odkaz na "Pokec, sranda a zážitky"..i když mě to příde u nadpisu Pokec takový zbytčný, jelikož pokec je o tom aby se povídalo..A sdělovalo členům klubu zajímavěé historky atd..Samo sebou je že se to trochu sem tam zvrhne ale s tím se nenadělá nic..:(:(..

Jiná věc je kolonka s nadpisem Service a opravy a úpravy, tam to se vší úctou chápu že nejaké vybočování od tématu má za následek nespokojenost té osoby která od ostatních nutně potřebuje radu a ne náký Co támhle jedna babka povídala a co komu dávala..To beru to mě jak už řekl TT, JFK a Slunicko taky náko moc nerajcuje..
Stejně tak beru kolonku Prodej/Nabídka, Koupě/Poptávka, ..
Ale ten Pokec si myslím zase neni tak od věci a v tom slově to i napsaný je prostě pokec....Ale o tom jsem už mluvil..
Takže aby se to náko shrnulo mám názor asi takovýdle v kolonce Pokec se to zamezit aby se to nezvrhlo moc nedá ale v dalších forech co se oprav a konkrétních věcí týče určitě omezit dá..Thats all..We try to find right way..:bigok: :cool:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Ja uz budu hodnej....opravdu :gilotina:
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

panove panove (a slecno/y)
nema pravdu vubec nikdo
forum (potazmo board) je tu od toho, aby lidi mohli komunikovat
komunikace na urovni "tece mi voda" "utesni to" ... neni komunikaci, ale dejme tomu servisnim "manualem"
od toho je tu pokec, aby kdo chce napsal relativne co chce, a kdo to chce cist a pokecat bude to cist a kecat

nikdo nikoho nenuti aby to cetl cely potazmo cetl neco co ho nezajima

mrknu na prvnich par prispevku, zda se mi to jako blbina - nectu to ne? neni to duvod nadavat na nekoho kdo v tom foru pise, odpovida ap.

dalsi moznosti je pokud je vic lidi na foru, domluvit se a jit na chat, nebo na irc... vzdyt je tolik moznosti
copak prvni vychodisko je zacit nadavat???

:nene:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

to Kriznik: Asi nemaj radi tu o Krteckovi... :zaba2:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lion »

:D :D :D LOL Hanz..:)..
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#11 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Sem si teda myslel, ze je to POKEC na BMW fórum.
Nevim jestli ostatní zajímá jak Karel s Frantou včera hráli Mariáš a pak ráno druhej den poblili celou bus stanici:), protože Tondova babička to s tou trávou v tý buchtě trochu přehnala a oni k ní chlastali ferneta... A celí nasraný dojeli domů, protože celou cestu nepotkali žádný báwo...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#12 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

babicka pestuje pod lampama? :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Lampama? Znate jak blondie klepe na lampu a policajt se pta,co ze to vyvadi...Ona ze tam pisou,ze vymeni byt,ale asi nejsou doma...Policajt na to,ze se zapiraj,protoze maj rozsviceno
¨
PS: Babicka nepestuje pod lampama,ale pod jezem v Ratiboricich,ze ji pomaha jedna kocka,nejaka Victoria(ex-playmate z Playboye),dealuje to za dobry love... :hitit: :yep3:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lion »

:) :D tak ted už sem s toho fakt semafor...:huuu2: :kytara: :mhihi: :oboci:
Kriznik

#15 Příspěvek od Kriznik »

:mhihi:
DaF

#16 Příspěvek od DaF »

:D