Teď sem si teprv přečetl hlášky z posledního srazu a že prej "316i/318i - motorky na stěrače" :bigcry:
Hrozně rád bych někdy na nějakej příští oficiální sraz dojel,ale když je to s náma takhle ...
To Slovensko (jak někdo navrhoval) by mohl bejt dobrej experiment ... určitě tam bude pro nás levněji a bude prdel ... navíc domorodci tam budou možná víc tlemit páč asi nebudou moc zvyklý :cinan: :cinan: :cinan: :gobeer:
To: Jakesh: Jo jo, ale nemusíme si dělat žadný starosti ..Když se to bere tak že jsme motorky na stěrače tak to jsme pak pěkně silný motorky....Jinak musíš to brát zase s tý druhý stránky..Karosérie je stejná jako u těch motorově silnějších..A když si báwo vyšperkuješ bude třeba vypadat lépe jak náký nadupaný dělo..A také se nikde nepíše že když jedeš na sraz tak musíš hnát " motorek na stěrače " na max....
neboj na sraz dojedem vždycky, pokud se něco nevysere..Však když vezmeš že BMW 316i má v základě 105 koníků tak to natrhneš prdel skoro všem autům se stejným obsahem , které se v v těch letech dělaly..A nekdy i silnějšímu..A věř tomu že na silnicích je pořád ještě hodně Škodovek a traktorů které nám padnou za terč ..:bigok: :angel3: :gun09:
:mhihi: Jo, souhlas. Béďa by moh ukazovat fotky svejch kouřících brzd z Křižanova - důsledek to neodbytného pronásledování mé maličkosti v serpentínách pod Ještědem
Nebo kolona řítící se 160ti kilometrovou rychlostí v noci po úzké okresce kdesi k Seči
To jsou holt radosti srazu, že kluci? :gobeer:
Nikdo netvrdí že každej jezdí co to dá!! To by Roberta asi dlouho nebavilo - porad někde čekat
Ale 90 km/h se rozhodně nejede
Ale mi s motorkama na stěrače prostě musime držet krok!
Ja teda dojiždět pul hodiny za ostatnima nikdy nebudu - to ten muj vrak radsi odrovnam (divny je ze se mi to skoro vzdy povede)
Nikdo vás do rychlý jízdy nenutí, ale vždycky se to zvrhne. Nepamatuju, že by to bylo jinak. Jedině po městě a to se zas gumuje na každý křižovatce a náměstí (nebo točí, že Roberte ).
Hehe tak jasný náký ty výpadovky se tam určitě objeví ale jak říkáš je jiný o tom psát než pak když se v tom hejnu opravdu jede..Já jsem to spíše myslel v tom smyslu aby se nepřetáčel motor do abnormálních možností a pak to někde ve snažení dohnat náký báwo ze skupiny motor odnesl....