Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ahoj sem nový člen...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lion
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lion »

Čau chlapi,

stal sem se ted novým členem a tak se vám ted představuju aby to nebylo neslušný, že nic neřeknu..:) :) :) ..Moje přezdívka je Lion a řídím čerstvě BMW E36 318i z roku 1992..Vše bohužel ale musím ještě vyladit a jak by mělo být na místě vytunnit..Takže ještě jednou čus a těším se až se někdy srazíme na nákým tom srazu..

No ted jsem si stáhl všechny videa co byly v naší sekci až na jedno který nejde stahnout má to asi špatnej link..a moc se mě to líbylo..Zblblo mě to tak že jsem se jel ted projet a řekl sem si musím to taky pořádně rozjet..:angel: ..Ale málem se mě ta má jízda stala osudouvou a to tak že sem si tu mou káru málem rozsračkoval..Stalo se to tak že jsem stal na parkovišti v uzký ulici a už se chystám odjet a tak sem na to šlapnul ale najednou mě ustřelila prdel a ženu se s ní přímo na protější stěnu baráku a tak sem to stočil a myjím jí asi o 10 cm..no ale nastává další problém a ten že se sunu předkem na stěnu druhou a kolama přímo na blížící se patník, mezi tím si v manevrování pustím odstřikovače a strhnu vonavku co mam na ventilátoru..:ucta: naštěstí i todle dobře zvládám..kára se ještě parkrát mírně pohoupe ze strany na stranu a já si v hlavě pomalu ale jistě uvědomuju co se vlastně všechno mohlo stát..Ještě štěstí že nikde nestálo žádný auto..Kdybych to opravdu do ty zdi napral tak mám v prdeli celej přední roh auta, zadní roh auta a v prdeli liták a zkurvenou geometrii.. A tak mě to přimělo k tomu že člověk musí být opravdu ve střehu v každý situaci a nedráždit Cobru bosou nohou..I když mám jen 318i..

Takže to je vše z mé dnešní z hrůzou vyhlížející příhody..Mějte se OK a já du chrnět už mě hlava padá na klávesy a ještě taky na to furt myslím..

P.S.: Jo a nejen ty videa mě naladily na ostřejší jízdu, potkal sem ted v pátek Citruse a ten mě ukázal jak se s BMW taky dá jezdit..:)))..
To Citrus: Máš ho fakt dobře upravený s tou cívkou nebo co to bylo se nic neděje, pětikilo za novou je nic.. Já ted bohužel musím vrážet prachy do úprav který jsou nutný a to bílé blikny, přední spojler atd..bude to masný..

Lion:bigok:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od JFK Čestný člen »

si zvyknes:)))) ja kdyz nemam v aute adrenalin tak si zkazim celej den:))):mad:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

vitej :-)
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Sobeslav »

Vítám tě v klubu:alien:
Jakub

#5 Příspěvek od Jakub »

Nazdarek
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

lion > udelej neco se svym autoresponderem v emailu
pokazdy kdyz ti system fora posle email (napr. o odpovedi v diskusi), tak ty obratem posilas autoresponder svoje telefonni cislo...

diky
TT
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od TT »

Nazdar chlape, na ten plyn musíš opatrně jako by to byla ještě PANNA- yó a samozřejmě vítej v Klubu E36.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Danny Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od Danny Moderátor »

Toz te vitam v klubu
Lion
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lion »

To: Kriznik..No snad sem toho autorespondera uz vypl taky me to sralo ale nevim zda se povedlo..Dystak me po naky dobe informuj zda jeste ode me dostavas to moje telefonni cislo ci ne..

To: JFK.. Jojo trochu adrenalinu za volantem neuškodí, ale v mém případě šlo vcelku o dost..:).. Pak sem musel zajet do jednoho super marketu a koupit si krabičku žvýkaček abych se trochu uklidnil..:)..
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Klakson »

:bigok:
mcfil

#11 Příspěvek od mcfil »

Takže vítej a hodně rychlých kilomentrů. No a VO TOM TO JE!!:yep3:
Schóva

#12 Příspěvek od Schóva »

Pripojuji se k ostatnim a vitam te mezi nami.
Bureš Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Bureš Člen Klubu »

:hrac:
ulicnik

#14 Příspěvek od ulicnik »

No tak čest práci soudruhu! Nezapomínej, že naším cílem je plnit plám na stoosmdesát procent!!!
Tak vzhůru do doho, po vzoru slavných Stachanovců!
:potlesk: :kladivko:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Vélkom tů dý Báwa,smoukín marihána :-):klub:
“Ability is what you're capable of doing.”
Lion
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lion »

Jojo díky chlapi..Už se těším na nákou společnou projíždku v konvoji..:) nezáleží na rychlosti ale jde o ten dobrej pocit masivnosti..:) Jak tak na to koukám tak se tendle Club E36stek pěkně rychle rozrůstá, od minulýho Čtvrtka co jsem se zargistroval tak přibyli další 3 lidi..:klub:
lukas

#17 Příspěvek od lukas »

:cuz: novej zdravi novyho. ja jsem tady od pondeli. tak te zdravim
Lion
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lion »

Jo zdarec, taky zdravím a zdravím další nový.. A taky ti přeju hodně dobrých kilometrů a žadný krušný chvilky jako sem třeba já měl minulej weekend..:super:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od slunicko »

Ahooooooooooooooooooj všem nováčkům... vítám Vás tu jako všichni a nelekejte se nových zážitků, již zdvíhají adrenalin, první je strach, pak je vzrušení a pak radost, štěstí... tím jsme si prošli asi všichni... zachvílu se nad tím budem smát někde na srazu...:))
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jakesh »

Tak já taky přihodím malej adrenalin ... jak teď byly ty hrozný vichřice před pár dnama tak sem jel okolo 3 hodiny v noci,zrovna v tom nejhorším tajfunu.O to by nešlo,v autě je hej,ale silnice samá větev a bordel ... a byl tam takovej horizont a hned za ním spadlej strom,přesně přes mou stranu silnice. Viděl sem ho na poslední chvilku a nejel sem moc,asi okolo kila,ale byla to těsnota.Děkoval sem pak svejm rychlejm rukám
že sem se vyhl tak tak.
Odpovědět