stal sem se ted novým členem a tak se vám ted představuju aby to nebylo neslušný, že nic neřeknu..

No ted jsem si stáhl všechny videa co byly v naší sekci až na jedno který nejde stahnout má to asi špatnej link..a moc se mě to líbylo..Zblblo mě to tak že jsem se jel ted projet a řekl sem si musím to taky pořádně rozjet..:angel: ..Ale málem se mě ta má jízda stala osudouvou a to tak že sem si tu mou káru málem rozsračkoval..Stalo se to tak že jsem stal na parkovišti v uzký ulici a už se chystám odjet a tak sem na to šlapnul ale najednou mě ustřelila prdel a ženu se s ní přímo na protější stěnu baráku a tak sem to stočil a myjím jí asi o 10 cm..no ale nastává další problém a ten že se sunu předkem na stěnu druhou a kolama přímo na blížící se patník, mezi tím si v manevrování pustím odstřikovače a strhnu vonavku co mam na ventilátoru..:ucta: naštěstí i todle dobře zvládám..kára se ještě parkrát mírně pohoupe ze strany na stranu a já si v hlavě pomalu ale jistě uvědomuju co se vlastně všechno mohlo stát..Ještě štěstí že nikde nestálo žádný auto..Kdybych to opravdu do ty zdi napral tak mám v prdeli celej přední roh auta, zadní roh auta a v prdeli liták a zkurvenou geometrii.. A tak mě to přimělo k tomu že člověk musí být opravdu ve střehu v každý situaci a nedráždit Cobru bosou nohou..I když mám jen 318i..
Takže to je vše z mé dnešní z hrůzou vyhlížející příhody..Mějte se OK a já du chrnět už mě hlava padá na klávesy a ještě taky na to furt myslím..
P.S.: Jo a nejen ty videa mě naladily na ostřejší jízdu, potkal sem ted v pátek Citruse a ten mě ukázal jak se s BMW taky dá jezdit..

To Citrus: Máš ho fakt dobře upravený s tou cívkou nebo co to bylo se nic neděje, pětikilo za novou je nic.. Já ted bohužel musím vrážet prachy do úprav který jsou nutný a to bílé blikny, přední spojler atd..bude to masný..
Lion:bigok: