Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Skoro ukradeny Bawo
Tak jsem byl zase skoro po roce v kine. Byl jsem na Andelu a karu jsem nechal stat venku u silnice, kde snad projede tisic aut za hodinu a projde sto lidi vedle po chodniku... Kara tam stala asi 3 hodky... Vratil jsem se vsechno v pohode, dneska chci otevrit kufr a on vylomenej zamek... Chytit toho zmzrda co mi to tam paci a mit u sebe bouchacku tak mu ji nasiju zezadu do palice.... :gun01: :gun02: :gun03: :gun14: :gun16: :gun18: :gilotina: Fakt nemuzes nikde nechat karu aby jsi se nebal ze Ti ji nekdo ukradne nebo aspon ze zavisti pokurvi, zasrany cesky lidi... Karou by mi stejne asi neodjel, mel jsem tam defent-lock, ale urcite by mi ji aspon vykrad... Okamzite kupuju alarm s tou dalkou...
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
hele borci, a co si udelat pravidelnou brigadicku (domo-autobranu) :gobeer: a nalicit auto na tyhle zm*dy a cihat na ne a pak je nekam odvezt a poradne je zrusit?!?:bigok:
:gilotina: :gun18:
staci mobil v kare a rusnou ulici a elektricky obusky:)))))))
ja jsem pro:))) s dafem a s kriznikem jsme uz nejaky zm*dy nahaneli a dotahnout to do konce (vzdy pripraven) tak dnes nejezdi v medvedovi ale na vozejku...
nejaky navrhy?

ja jsem pro:))) s dafem a s kriznikem jsme uz nejaky zm*dy nahaneli a dotahnout to do konce (vzdy pripraven) tak dnes nejezdi v medvedovi ale na vozejku...
nejaky navrhy?
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
[B]hele borci, a co si udelat pravidelnou brigadicku (domo-autobranu) :gobeer: a nalicit auto na tyhle zm*dy a cihat na ne a pak je nekam odvezt a poradne je zrusit?!?:bigok::gilotina: :gun18:
nejaky navrhy?
Tak tohle mě napadlo už včera , udělat Vám takovejhle návrh domo-autobrana, ale obával jsem se nesouhlasu. Já bych něco na zkoušku provedl, v Kyjích a Č. Mostě jezděj buzny v černym golfu II., a černym 5. Báwu - možná to byl Med 230. A po Letňanech jezděj tři týpci ve kanárkově žlutym golfu II. GTi , majitel toho golfa dělá kuchaře v nějakym pajzlu. Jo a jestli do toho deme, tak beru všechno co mám doma + dva ukrutný zabijáky. Když by se nám je povedlo čapnout, tak a? dostanou rychtu jako prase.:bang2: :naholou:

- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
[B]med230.... neni to nahodou cernej kombik?
Křížo je to možný já je zahlíd na dálku ve 3 ráno na podzim a je to už nejmíň rok, takže tu káru už prostřídali, naposledy jsem nějaký hajzlíky viděl v černý E34, všechny auta mají společný , že mají černý skla, takže nevíš kolik tam těch parchantů je, asi 3 ???
to Lukáš H.: ono Lukáši nic netrvá věčně, chvíli by to klapalo a pak by se oběvili nějaký psychopati, kteří by nám začli demolovat káry, můžeme na ně jet se svejma kárama, ale podle mě by bylo lepší být trošku anonymní (zvláště pak když někomu rupnou nervy (ME), když takovou svini dostaneš do ruky...):)

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno...hezky se to poslouchá.Asi tak 3 roky mi štípli fajn kluci káru na parkovišti tady v Brně,trvalo mi 2 měsíce než jsem je našel,zainteresoval jsem taxikáře,poliše co znám a hafl dalších lidí.Výsledek?Borec co srazil 2 ženský mojim autem,obě dodejchaly,doma měl malej muničák(Sapr58,brokády,granáty,...)a další podobný stejně vzdělaný kamarády(nedoučenej mechanizátor).Jinak nemá ani floka.Za dva měsíce ukradli 32(prokázaných) aut na objednávku.Byl venku 3 měsíce. Když přijeli flojdi,mával bouchačkou a řval,že nás všechny oddělá
hodnej kluk
Jinak co se týče zámků-sundat tapecírung,vyndat táhla,odpojit celej milej zámek a zamykat dálkou.Většina těhle kreténů používá jenom trhák(z malý goly,strčíš do zámku a protočíš),rafinovanější je vytrhávaj nebo drátem otevře přes otvírání uvnitř.Alarm jen se zálohovanou sirénou schovanou třeba pod blatníkem,jinak je na fuckhole
)) K defendlocku je super zamykání pedálů(nevyšlápne spojku). Folie na okna proti rozbití. Do kufru pitbulla!
A co se týče el.obušku,vyzkoušejte si to,je asi tak na nabuzení...

Jinak co se týče zámků-sundat tapecírung,vyndat táhla,odpojit celej milej zámek a zamykat dálkou.Většina těhle kreténů používá jenom trhák(z malý goly,strčíš do zámku a protočíš),rafinovanější je vytrhávaj nebo drátem otevře přes otvírání uvnitř.Alarm jen se zálohovanou sirénou schovanou třeba pod blatníkem,jinak je na fuckhole

A co se týče el.obušku,vyzkoušejte si to,je asi tak na nabuzení...
“Ability is what you're capable of doing.”
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Yo, to máš recht s tímhle vším musíme počítat, to víš , že se s nima nepujdem mazlit, s holejma rukama, a operativní zaloha bude také v pohotovosti, to se neboj, jakmile budem pod palbou, budeme palbu opětovat a čekat na zálohy..:bomba: :gun09: :angel3: Než se do něčeho pustíme musíme si ty buzny proklepnout.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i