Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Citrus vs. Daemon (rozdělená diskuze threadu o ABS)
Originál zaslal mskoda
Vyndat ten kaslík je to nejjednoduší. Akorat jsou tam schovaný dva šrouby pod těma dvěma ofukovátkama. ty se normálně vydloubnou. Vyndaval jsem ho snad desetkrát. Akorát to chce krátkej křížák.
:motorovka:
Dikes, aspon takhle.. Bude to porod, uz to vidim.. Vzdy vse co vypada na prvni pohled jednoduse, je pak jako naschval na vrazeni sroubovaku do kastle...
-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal Citrus
Citim tu skunka.. hrrrrTa koza snad neumi psat normalni prispevky, ale jen nekoho neustale napadat a kritizovat.. Ta voda mu snad natekla i do mozku, ono nestaci, ze ji ma v motoru..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty vole, ty uz to nehul...
:fakac: Cejtím tu vesnickýho burana co má problémy se čtením a pamětí o pár příspěvků zpět. Buď zasíráš fórum, nebo se kvůli tobě musí ostatní zbytečně opakovat. Čím to bude, inteligente? :cuz: :321:
Není nad to, nechat se dokopat k tomu, aby sis přečetl pár příspěvků dozadu a pak si zeditovat ten svůj tak, abys nevypadal jako dement. Takže pro pořádek: Originální znění první věty tvýho příspěvku bylo "Jak dostanu ten kastlík ven?".
Ostatním se omlouvám za :offtopic:, doufám, že se toho buran zase nechytí a nezasere fórum narážkama na mě.
:cuz: HEY, widláku, nauč se přijmout malou kritiku!
Originál zaslal Shrek
Citrus: Musím se zastat d.aemona. Máš asi bohatý rodiče, co?:cheche:
Ono je v E36ce tolik kastlíků, že si člověk fakt někdy nemůže vybrat, za kterým by se ta relátka a řídící jednotky mohly nalézat. :cheche:
Vis ono neslo o to kolik ma kdo kastliku, ale o to, jestli se ten kastlik musi vyndavat.. Vsiml jsem si, ze za kastlikem je takova deska ktera se da take demontovat a tak me napadlo na to jit ze spod.. Jinak ptal jsem se pro informaci, nebot jsem to jeste nedelal a ne pro to, aby zase nejaka koza vse kritizovala
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal d.aemon
Není nad to, nechat se dokopat k tomu, aby sis přečetl pár příspěvků dozadu a pak si zeditovat ten svůj tak, abys nevypadal jako dement. Takže pro pořádek: Originální znění první věty tvýho příspěvku bylo "Jak dostanu ten kastlík ven?".
Aha, toho jsem si ani nevšiml. Hmm, to je ale opravdu hrubé porušení pravidel jakkéhokoliv fóra. Chtělo by to zavést nějaké Meta-FAQ, protože to je už druhá věc, co by se opravdu dělat neměla.
Nepsaná pravidla:
- Nikdy necrosspostuju jeden příspěvěk a tím spíš dotaz do několika fór.
- Nikdy při flamewar needituju příspěvky, co jsem již napsal. Působí to totiž velice podle!
[/list=1]
Pokud jsem měl možnost si všimnout a jestli se nemýlím, tak obojí již Citrus udělal, proto se domnívám, že kritika na jeho hlavu je naprosto opravněná.
Citrus: Zajímalo by mne, koho myslíš tou "veřejností"?...
FYI od toho, že se směješ opravdu nahlas slouží příslušné zkratky (LOL - laughing out loud, ROFL - rolling on the floor, laughing), nebo jejich lol ekvivalenty smajlíků...
Originál zaslal Shrek
Aha, toho jsem si ani nevšiml. Hmm, to je ale opravdu hrubé porušení pravidel jakkéhokoliv fóra. Chtělo by to zavést nějaké Meta-FAQ, protože to je už druhá věc, co by se opravdu dělat neměla.
Nepsaná pravidla:
- Nikdy necrosspostuju jeden příspěvěk a tím spíš dotaz do několika fór.
- Nikdy při flamewar needituju příspěvky, co jsem již napsal. Působí to totiž velice podle!
[/list=1]
Pokud jsem měl možnost si všimnout a jestli se nemýlím, tak obojí již Citrus udělal, proto se domnívám, že kritika na jeho hlavu je naprosto opravněná.
Citrus: Zajímalo by mne, koho myslíš tou "veřejností"?...
FYI od toho, že se směješ opravdu nahlas slouží příslušné zkratky (LOL - laughing out loud, ROFL - rolling on the floor, laughing), nebo jejich lol ekvivalenty smajlíků...
jenze vis shreku, on Ti tak trochu keca, nebot ja tu vetu zeditoval jen kvuli tomu, aby ten velkomestak to pochopil a ne pro to, abych zmenil vyznam vety...
Co vic rict.. Je krasne se zastavat kamose, ktery Ti prave vrazi kudlu do zad.. Nejdriv mysli a potom jednej..
-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal Citrus
jenze vis shreku, on Ti tak trochu keca, nebot ja tu vetu zeditoval jen kvuli tomu, aby ten velkomestak to pochopil a ne pro to, abych zmenil vyznam vety...
Co vic rict.. Je krasne se zastavat kamose, ktery Ti prave vrazi kudlu do zad.. Nejdriv mysli a potom jednej..
Tak v tuhle chvíli jsi u mě skončil, frajere. Měnit příspěvky můžeš, ale lhát ne! Napsal jsi: "Jak dostanu ten kastlík ven? Respektive musím ho vyndávat?...." Za tím si stojím a s tebou už odmítám jakkoli diskutovat.
Lžeš jako když tiskne, je mi z tebe na blití. :ble:
To d.aemon: Nevim kdo tady lze.. skalo.
BTW. Byl to MSKODA kdo mi pomohl a na tve pritrouble poznamky neni nikdo zvedavy...
(Zde byla velmi urážlivá nadávka, kterou odstranil Shrek.) ktery o bavech nevi nic a delaji s diskuze to co z ni delas ty, na ty neni nikdo zvedavej.. do oci by jsi to nedokazal, vid.. na to nemas..
BTW. Byl to MSKODA kdo mi pomohl a na tve pritrouble poznamky neni nikdo zvedavy...
(Zde byla velmi urážlivá nadávka, kterou odstranil Shrek.) ktery o bavech nevi nic a delaji s diskuze to co z ni delas ty, na ty neni nikdo zvedavej.. do oci by jsi to nedokazal, vid.. na to nemas..