Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW Hasek
Sehnal jsem kontakt na pana Cermaka v BMW Hasek (mladej kluk, kupuje od znameho E30), takze kdyby byl nejaky problem, muzu ho pozadat o pomoc. Jinak jak si tato firma stoji v ofiko hitparade hodnoceni prazskych autoservisu?Nemam s nimi zkusenosti, ale nic nemuze byt horsiho nez liberecky BMW AutopalastGrand. To mi verte.
Originál zaslal LOPOLO
Mno pokud to zvladnou na pockani ( mysleno par hodin po ktery bych se flakal po Liberci) tak tam rad prijedu. Muzes se zeptat na jak dlouho to videj prosim?
Jasny, zeptam se. Zalezi ale na tom, jestli si privezes material nebo jestli ho budes chtit objednat, popr. oblozit lamelu oblozenim.Nebo koupis novou?
-
- Klubové ID: 87
Pánové u Krotila jsem si nechal plnit klimatizaci a řekl si za to 2200,- s prací. Za pár dní jsem se dozvěděl přes známé, že v normálních servisech je tato cena zhruba poloviční. No je to moje blbost...
Navíc mi tvrdil, že mám špatný ventilátor před chladičem, když jsem si sehnal na vrakáči nový a chtěl ho vyměnit, zjistili jsme na místě, že ventilátor je v pohodě, ale má jen zoxidované kontakty.
Udělejte si obrázek sami.
Navíc mi tvrdil, že mám špatný ventilátor před chladičem, když jsem si sehnal na vrakáči nový a chtěl ho vyměnit, zjistili jsme na místě, že ventilátor je v pohodě, ale má jen zoxidované kontakty.
Udělejte si obrázek sami.

Originál zaslal uličník
Pánové u Krotila jsem si nechal plnit klimatizaci a řekl si za to 2200,- s prací. Za pár dní jsem se dozvěděl přes známé, že v normálních servisech je tato cena zhruba poloviční. No je to moje blbost...
Udělejte si obrázek sami.![]()
musis aktivne prijet nekdy ne v noci

prolezem, opravime