Zdravim,
tak jsem se jel podívat do toho Brna (Renocar tuning show). Docela to ušlo. Až na tu zimu. Jsem tady u Vás novej, tak by mě zajímalo kde seženu SPZku s vyraženým CLUB E36? Zatim čus
Originál zaslal Pavouk Zatím máme jenom provizorní samolepky .
Fotil jsi v tom Brně něco? Když tak mi to pošli.
Já tam fo?ák neměl, jenom kameru. Něco málo jsem si nahrál (asi 23 minut), ale nebyl jsem tam sám, takže nějaké foto pošlu.
Pokusim se upravit to video a poslat Ti i to.
A jak získám aspoň tu provizorní samolepku?
Originál zaslal Pavouk Zatím máme jenom provizorní samolepky .
Fotil jsi v tom Brně něco? Když tak mi to pošli.
Já tam fo?ák neměl, jenom kameru. Něco málo jsem si nahrál (asi 23 minut), ale nebyl jsem tam sám, takže nějaké foto pošlu.
Pokusim se upravit to video a poslat Ti i to.
A jak získám aspoň tu provizorní samolepku?
V Brně na "bervid srazu" jsem je rozdával a dával jsem jich víc. Pokud s někým budeš (kdo tam byl) tak by je ještě mohl mít. Jina k se mi ozvi na e-mail a domluvíme se.
Mimochodem s tim videem z toho letiště to nebude zas tak horký. Nemam digitalní kameru a v mé blízkosti není nikdo s analogovým vstupem, abych to mohl přehrát.
Já bych ten analogovej vstup i měl!!! Konkrétně kartu Pinnacle DC10+ tak bych ti to mohl prekopnout!!! :gobeer:
Všiml jsem si že přes týden jsi v Brně a kdyby se ti chtělo trochu projet dál k nám, kde máme každý svoji hospodu a říkáme tomu vinný sklípek (Kyjov) tak bych ti to mohl sfouknout!!! Nebo v pondělí a úterý jsem o 30 km blíž k Brnu, konkrétně v Brankovicích (po E50 Brno - Uh. Hradiště)!
Originál zaslal Dave Já bych ten analogovej vstup i měl!!! Konkrétně kartu Pinnacle DC10+ tak bych ti to mohl prekopnout!!! :gobeer:
Všiml jsem si že přes týden jsi v Brně a kdyby se ti chtělo trochu projet dál k nám, kde máme každý svoji hospodu a říkáme tomu vinný sklípek (Kyjov) tak bych ti to mohl sfouknout!!! Nebo v pondělí a úterý jsem o 30 km blíž k Brnu, konkrétně v Brankovicích (po E50 Brno - Uh. Hradiště)!
Tak jestli máš zájem tak dej vědět!!!
Zdar Dave
To není špatnej nápad. Ještě se nějak domluvíme. Teď ale do Brna nějakou tu dobu autem nepojedu. Tak zatim a dík:mhihi:
Mít každej kokot AUTO BMW E36, tak jdu a koupím minimálně E46. A když Ti to nebude trapný obstarávat si SPZku, kterou už někdo má... No proč ne, každej jsme nějakej, že?
Ne že bych měl chu? někde lítat a nechat si dělat nějakou značku, ale nebylo by super, kdyby někade na srazu jela kolona E36-tek, která by měla stejnou značku ?