Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

to sem blazen

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Cenyp »

kurna dyt jsem se registroval ... jsem asi zapomel heslo ja trouba ... to se musi zadavat heslo pokazdy kdyz chci napsat nakej prispevek ?
Kriznik

#2 Příspěvek od Kriznik »

achich achich....

dalsi co necte emaily nebo oznameni :)

tohle je nova verze. zaregistruj se prosim znovu :)
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Cenyp »

ok ok uz je to vcajku .... byl jsem nejakou dobu "mimo" takze se omlouvam :-) nyni se jiz budu snazit byt vzorny clen :o)
Kriznik

#4 Příspěvek od Kriznik »

jako vzorny clen bys mohl dotlacit nejaky fotky
komplet uprava rieger to se jen tak nevidi!
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Cenyp »

No jo fotky ... nejsem zrovna umeleckej fotograf ... jsem se o nejaky fotky pokousel ale nejak se mi nelibej a hlavne je to foceny na zimakach coz muj kamos ohodnotil tak ze si bawo predelavam na tramvaj .... az tam napcham ty 17" 245/45 co se mi doma valej tak to bude jina ...
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

jo videl jsem v zime podobnou kreaci :)
blatniky pulmetru a kolecka pulmetru v blatniku :)
vypadalo to fakt vyborne :D

prijed na prazskej sraz to mas kousek :)
my te nafotime :P
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Cenyp »

Na prazskej bych prijel ja vim nemam se ptat kdy je- mam se podivat do srazu .. ale kdy je ? :-) no to auto jsem koupil z druhy ruky teprve nedavno takze moc na ukazovani neni na pohled z deseti metru je skvely z blizka je to o neco horsi :-( hlavne nepovedeny pokus zakamufluvat paceni do dveri ridice ... a podobne
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Cenyp
Na prazskej bych prijel ja vim nemam se ptat kdy je- mam se podivat do srazu .. ale kdy je ? :-) no to auto jsem koupil z druhy ruky teprve nedavno takze moc na ukazovani neni na pohled z deseti metru je skvely z blizka je to o neco horsi :-( hlavne nepovedeny pokus zakamufluvat paceni do dveri ridice ... a podobne

nemusis do srazy&akce :)
muzes treba pouzit kalendar :D

dalsi je tedka 4.4.2002 (ctvrtek) na Zlicine
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Cenyp »

ja kluk z vesni jak bych k tomu prisel abych vedel kde je Zlicin ja vim akorat kde je Jicin .... v kolik a kde presne ? blby co ? jak jsem nevzdelanej ... ja vim ... ale ja se polepsim :-) :-)
DaF

#10 Příspěvek od DaF »

Coze coze coze?! Na jakym Zlicine? :-) Kde to jako JE ?! :D (Doufam, ze ma ty zapadaci nezabijou... :mhihi: )
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Cenyp
ja kluk z vesni jak bych k tomu prisel abych vedel kde je Zlicin ja vim akorat kde je Jicin .... v kolik a kde presne ? blby co ? jak jsem nevzdelanej ... ja vim ... ale ja se polepsim :-) :-)

je to uplnej zacatek Prahy od Plzne, primo u Plzensky dalnice
na mape to urcite najdes

pokud bys jel od Liberce, tak bych te pockal klidne na prijezdu do Phy (treba na mladoboleslavsky) a jeli bysme v kolone :)

bez problemu
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Cenyp »

nojo vona je to sranda kdyz se v Praze vyznas a podobne ale kdyz jsem si jel pro gumy do prahy tak to byla malem ma posledni cesta - des a bes .... ja vim jak se do prahy jede .. ale vic :-) ni prd
Kriznik

#13 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal DaF
Coze coze coze?! Na jakym Zlicine? :-) Kde to jako JE ?! :D (Doufam, ze ma ty zapadaci nezabijou... :mhihi: )

ti Lukas natrhne prdel :D
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Cenyp »

Jaj ale ja svou prdel jeste natrzenou nemam a ani se nehodlam zapojovat do zadnych homosexualnich orgii takze klucii sorry ... beru si pas cudnosti :-)
DaF

#15 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Kriznik

ti Lukas natrhne prdel :D

No, az se bude hlasovat... Tak ja a Robin jsme pro Cernak... :-) To si piste... Ukecame Lopola, Ty se nakonec taky pridas... A jeste urcite dalsi lidickove... :-) (A jestli mi opravdu udela Lukas to co jsi povidal, tak to bude pekne bolet... Robert je v tomhle ohledu na me hodnej... Jezisi FUJ FUJ.... :D ) Robert se mnou samozrejme souhlasi a je pro CM! :-) Tak jsem to myslel! :-)
DaF

#16 Příspěvek od DaF »

:D No Ty kravo! :-) To sou teda hovory! :-) bych z toho :ble:
Kriznik

#17 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal DaF

No, az se bude hlasovat... Tak ja a Robin jsme pro Cernak... :-) To si piste... Ukecame Lopola, Ty se nakonec taky pridas... A jeste urcite dalsi lidickove... :-) (A jestli mi opravdu udela Lukas to co jsi povidal, tak to bude pekne bolet... Robert je v tomhle ohledu na me hodnej... Jezisi FUJ FUJ.... :D ) Robert se mnou samozrejme souhlasi a je pro CM! :-) Tak jsem to myslel! :-)

minule jsme slibili ze to bude Zlicin
tak myslim ze hlasovani je o nicem
ne?

zkusime Zlicin, Lukas mi rikal ze se tam kafovat a posedet da taky... tak uvidime
CM je lepsi diky svetlu v garazich a pizze, kafcu atd. :)
ale musime brat ohled na zapadaky :D
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Cenyp »

Jo ja beru cernak vsema ... nooo kolik mi to zbylo vlastne prstu ... proste taknak vsema prstmama i u nohou ! no vy to mate ty kary pekne vysperkovany ale a ja se budu stydet .. ne za auto ... clovek se nemuze stydet za auto jelikoz auto za svuj vzhled ani stav nemuze ale za to ze to neumim dat do kupy .. no ale snad mi pomuzete- Na tom pasu cudnosti trvam .... radsi si zatim nakej v praci svarim :-)
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Cenyp »

taky jsem zjistil ze takovy kravsky kridlo z vas snad nikdo nema ... tak nevim jestli je to to pravy orechovy ... ale za timhle autem za zarucene kazdej v Liberci ohlidne ( i slepej )
DaF

#20 Příspěvek od DaF »

Koukam dalsi clen, kterej pojede az z Liberce a je pro Cerny Most. :-) No, myslim, ze to tentokrat budou mit "ty ze zapadu" celkem slozity... To ukecat tema svejma sotva dvema hlasama... :-) Ale zase by nebylo od veci si v tolika lidech strihnout jizni spojku... :-) No uvidime - domluvime... Kdyztak na Cenypa nekde pockame a dovedeme ho... :-)
Odpovědět