Tak to je fakt husty ... jedno cislo vypada jako pocet najetejch kilaku vod posledni vymeny voleje ... ale je to jen teorie. Taky bych zatracene rad vedel co to vsechno je .. diky za info
Originál zaslal Kriznik 1 - vin? jaka cast vinu to je? 6 cisel bez pismena mi do vinu nejak moc nepadne
index zmen?
Myslím, že poslední šestičíslí.
Index změn software v řídící jednotce (nemusí tam být nic, pokud nemáš v jednotce flashku, nebo ti tam servis nic nepřehrával). Já mám prastarou jednotku, jednu z prvních pro M52/D25T a nic mi to neukazuje, jen test všech diod a budíků. Krom toho tam dávno nemám původní program.
Index změn software v řídící jednotce (nemusí tam být nic, pokud nemáš v jednotce flashku, nebo ti tam servis nic nepřehrával). Já mám prastarou jednotku, jednu z prvních pro M52/D25T a nic mi to neukazuje, jen test všech diod a budíků. Krom toho tam dávno nemám původní program.
posledni sesticisli je s pismenem na zacatku
cisla jsou na konci jenom v petici
alespon ja to tak mam
Když sem zmačknul nulování a zapnul klíček,tak sem to zmačk ještě jednou a ukázalose mi tam TEST 02,na další zmačknutí
TEST 03 atd.Našel sem tam posledních 5 čísel zVIN,potom mi
to napsalo počet Km od výměny.Ty další testy už píšou něco co nevim.udaje mam zapsaný až do TEST 05,pak ty další testy napsali jen čárky,asi bez udaje.Zajímalo by mě hned to první číslo
po zapnutí klíčku.
To mě taky jenže sem to zmačk omylem ještě jednou a vono to
psalo dál,tak sem mačkal furt.Tech 5 čísel z VIN sem poznal,protože si je pamatuju,a ten udaj o inspekci mi to napsalo
samo.