Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 760i - nějaké rady před koupí ?
- vlastnemec
-
- Klubové ID: 2855
to je proste píčovina. S BMW do českého autorizáku nesmíš. Pokud to v autě mohlo být a není, tak to dodělat jde. Ale autorizák Ti řekne, že to nejde, protože jsou tam v 99.9% hovada co nejsou ani schopni dobře vyměnit olej.
Samozřejmě že to jde, sám jsem dodělával DVD. Pokud nemáš TV, tak musíš dát i video modul, propojit do MOSTu a nakodovat. Pak si samozřejmě nechat odblokovat obraz za jízdy
Jinak počeštění, promiň ale to je šílené. V autě není nic složitého, na co by byla třeba čeština. Nehledě na to, že čeština mi pčijde v iDrive prostě divná... Se složitějšími věcmi stejně musíš na diagnostiku. Český návod Ti může poslat i BMW dealer zdarma, jen je to pro FL. Ale je tam jen pár změn. Nebo Ti ho mohu poslat na mail. Ale nic zásadního se tam opravdu nedozvíš.
Samozřejmě že to jde, sám jsem dodělával DVD. Pokud nemáš TV, tak musíš dát i video modul, propojit do MOSTu a nakodovat. Pak si samozřejmě nechat odblokovat obraz za jízdy

Jinak počeštění, promiň ale to je šílené. V autě není nic složitého, na co by byla třeba čeština. Nehledě na to, že čeština mi pčijde v iDrive prostě divná... Se složitějšími věcmi stejně musíš na diagnostiku. Český návod Ti může poslat i BMW dealer zdarma, jen je to pro FL. Ale je tam jen pár změn. Nebo Ti ho mohu poslat na mail. Ale nic zásadního se tam opravdu nedozvíš.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
samo BMW dělalo pro E65 hybridní modul. Ale osobně Ti říkám, že TV v E65 je totálně na piču, dobře to hraje v podstatě jen při stání. Jakmile se rozjedeš, vypadává jak obraz tak zvuk.
S DVD ti rozhodně pomůže třeba Snejk nebo JaraX. Ale je tu více kluků, kteří to umí.
S DVD ti rozhodně pomůže třeba Snejk nebo JaraX. Ale je tu více kluků, kteří to umí.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 3316
Jo jo,díky za postřeh. Přeci jen bych ale raději ten digitál,než analog,když už tam ta Tv je. Užitečnější bude jistě to DVD,tak snad to půjde.Zeptal bych se JaraXe,který tady už psal,jak je to s tím DVD,jestli po instalaci je součástí systému a ovládá se přes společný ovladač,nebo je to prostě samostatná jednotka kterou musím ovládat přes nějaký externí ovladač?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
DVD jede přes origo idrive ovladaní, prostě si tam natočíš kolečkem jaky chceš DVD a jedeš,
- origo TV tuner jede taky přes idrive, ale bohužel se na to prakticky neda divat za jizdy, origo bych prostě zavhrnul
- neorigo Asuka TV musíš přepínat sice externím ovladačem, ale zase příjem perfketní i ve vysokych rychlostech a městě,
otázka je jen co chceš a kolik chceš investovat.
- origo TV tuner jede taky přes idrive, ale bohužel se na to prakticky neda divat za jizdy, origo bych prostě zavhrnul
- neorigo Asuka TV musíš přepínat sice externím ovladačem, ale zase příjem perfketní i ve vysokych rychlostech a městě,
otázka je jen co chceš a kolik chceš investovat.
-
ono hlavne pokud by jsi chtel origo modul, tak musis vymenit video modul, kde je i TV. Nic proti, ale predstava, ze budu mit nejaky externi dalkovy ovladac na TV, mne fakt nerajcuje. Osobne se na kanaly ktery jsou na DVB-T nedivam, takze mne TV netrapi. Az tam bude HBO nebo Golf Channel, pak mozna zacnu resit TV za jizdy.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 3316
Opět děkuji za rady. Koukal jsem na ten modul Asuka Tv a nevadil by mi u toho ten externí ovladač. Spíše nechápu jak by to fungovalo. Na klasické staré Tv doma se asi přeplo na nějaký AV vstup,ale co v autě? Stejně tak DVD nechápu jak iDrive ovláda,když teď v menu není?
Napadá mě ještě,protože ve středové konzoli mám kazetovou mechaniku kterou nikdy nevyužiji,zda ji lze vymontovat a nahradit jinou,tak aby samozřejmě vše fungovalo,protože součástí modulu je i potenciometr a přepínaní skladeb i pro CD měnič.
Napadá mě ještě,protože ve středové konzoli mám kazetovou mechaniku kterou nikdy nevyužiji,zda ji lze vymontovat a nahradit jinou,tak aby samozřejmě vše fungovalo,protože součástí modulu je i potenciometr a přepínaní skladeb i pro CD měnič.