Dobrý deň, potrebujem sa poradiť, mám Bmw e38 740d a bola špatná regulácia turba ( písal som to tu niekedy). Reguláciu mi nejaký poľský opravár dal dokopy z Bmw e60 530d. Motor som mal celý von, menili sa nejaké veci (tesnenia, žhaviče, turba - repasované regulácie, hlavy (vyrovnávané a tlakované), výbrus ventilov, zopár zdvihátok šli ťažšie, tak som ich rozchodil, silentblok motora, spínač tlaku oleja a neviem ešte čo. Problém je, že motor som dal dokopy a po prvom naštartovaní auto začalo otrasne spaľovať (chod motora bol dobrý, ale spaľovalo taký smrad, že to štipalo aj v nose, ale teraz je to už ok

). Bol som sa s tým previesť a zistil som, že auto ma oneskorenú akceleráciu alebo sa mi stáva, že keď autu pridám, tak musím ubrať, pretože nejde a potom opäť pridám a potom začne ťahať ako nenormálny. Druhá vec je, že s autom trasie a nedrží otáčky, ako keby malo zdochnúť, mám taký pocit, akoby vynechával valec. A to, že nejde, tak mám pocit, že to budu vstreky, ale samozrejme to sú len moje myšlienky. Prosím, ak by niekto vedel, tak napíšte, poraďte . Vopred ďakujem za ochotu a trpezlivosť.
Podotýkam, že auto bolo rozobrané dosť dlho (stálo 1 rok).
Ostalo tam ešte trošku starej nafty - dúfam, že to nevadí tomu.