ake davate do E65 ? Ja som dal od Bosch aj kotuce,aj dosticky,zabehaval som ich asi cca 1.000km a minule ked som zbrzdil zo 160km/h na 90km/h tak klepanie do volantu.Kamos mi vravel ze Bosch uz neni co byval,chalanisko sa teraz vyhovara co ich nahadzoval ze to neuznaju reklamaciu a vyzera to ze nakoniec budem mat za kus srotu doma a budem musiet kupit nove.
Rozmyslam ze AT alebo FERODO (pre mna nova firma,ale maju dobre preferecie na internete) ....
To naozaj okrem keramickych brzd neni na trhu pre E65 nic naozaj osvedcene?
bosch sou jedny z nejhorších brzd co znam, ja davam origo nebo textar PRO, ty mi jezdi na hodně autech a no probmlem, ale pozor, Textar "PRO" ne obyč textar.
JARAXI a myslíš TEXTAR PRO kotouče a k nim desky jaké taky textar nějaké spešl ?
Mě bylo řečeno že není špatné BREMBO MAX a knim desky TEXTAR.
Ale nemám to vyzkoušené prý to brzdí taky hodně dobře. Chtělo by tady někoho kdo to již měl nebo má na autě.
Dovolím si přiad mou zkušenost. Koupil jsem přední kotouče ATE...za cca 2-3týdny mi začaly kopat, po dalším týdnu se už s autem nedalo jezdit. Doporučili mi potom Zimmermany (vrtané)...už jsou na autě druhý měsíc a zatím super !!
jedině originál a nemusíš nic řešit. Nejsou drahé a kvalita je super. I když jsem brzdil z 240 na 0 a to opravdu drsne a 3x po sobě v relativně krátké době, tak se kotouče nezvlnili. Na pumpě jsem pak schválně kontroloval a sálalo z nich opravdu teplíčko...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
tie vase reci jedine original si nechajte na fora autobazareu a pod.....co sa tyka textaru tak OK original je tam brzdovy system ATE ale to neznamena ze tam nemoze ist nic ine....hocico tam das tak treba prvych aspon 1000km jazdit pomalicky aby si nebrzdil jak blazon bo vtedy sa tie kotuce lubia skrivit abo ti budu piiiskat.....nikdy nedavaj jednu znacku kotucov a druhu znacku platniciek....tie zmesy sa nemusia zhodnut a bude to robit sarapatu....mam s tym skusenost....ja som osobne daval vsetko bosh pred mesiacom a spokojnost....aj ked nevyvraciam nazor ze bosh uz neni to co volakedy!!!!
to 810martin: Ptal se názor. Ten jsme mu tady napsali, tak se laskavě uklidni. Jestli si tam dá nakonec nějakou druhovýrobu, která je podle více lidí zde na fóru na hovno, je jeho věc.
Ještě k tomu Tvému zajetí - s originálem stačí tak 200km a pak si můžeš brzdit jak chceš.
Jinak je to každého volba, co tam dá.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Martine, pisi vlastní zkušenosti. Prvních cca 200km brzdím opatrně. Zatím se mi nestalo, že by mi kotouče zvlnily.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex