Nekde jsem cetl ze nase vlada prodala nekolik techto modelu.Chtel jsem se nahlas zamyslet v jakem asi budou stavu.Predpokladam ve skvelem,za rok to snad nestacili ponicicit.Cena je taky zajimava,vybava nevim jen ta barva,apon co jsem videl,strbrna,me moc nebere.Jdete nekdo do toho,nebo cekate na slevu jeste?
ty co za neco staly uz jsou prodane.. ted uz jsou tam jen levne holatka stav pokazde bude dobry ( ale jen proto ze to je od vyroby nove a mozna v zaruce... jinak by ten stav byl dost bídnej , to bys musel asi jit do vladnich aut jineho statu a ne naseho " dokud to jezdi tak to pojede" a nebo "tyhle vyrazeny taky jeste jedou sup s nima do provozu" )
Navic si myslim ze by to jeste melo byt v zaruce,pokud teda umim pocitat.Nejaky domaci tuning u Pepyz garaze se asi nekonal tak by mela byt plna zaruka snad.
Moribundus píše:Že to má zrovna tenhle bazar..já je nemůžu ani cejtit..
Já je taky nemusím, navíc ty F01 co mají v nabídce mají najeto podezřele málo kilometrů
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Byl jsem minulý týden školit prodejce v AAA a prohlížel jsem si tam tu černou 750.... Vypadala opravdu jako nová, akorát měla nalakováný přední nárazník, ale to stylem nějáké samo-domo ve stodole... Prodejci říkali, to budou v AAA opravovat, přitom auto k nim přišlo jako nehavarované. Takže pravděpodbně služební šofér to někde opřel a aby nebyl průser, tak mu to nějáký Pepa z depa pochcal černou....
Mně jsou spíš divný ty nájezdy, jsetli jsem koukal na ty správný káry
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zajimave je to, ze treba ministerstvo zahranicnich veci, co ja vim, vraci auta protiuctem vyrobci a ne ze je primo prodava do bazaru ... Ale urad vlady muze mit jina pravidla jak je u nas ve state zvykem.
Auta hezka, ale z predstavy, ze by se mi v aute drive vozila prdel Paroubka, Topolanka, ci jineho soudruha, mi nedela opravdu dobre... Bleee
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Já bych tyhle lidi zase rozhodně nepodezříval z neschopnosti vybrat si dobré auto nebo sypat do něj státní peníze
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé