Ahoj, mel sem venku ridicovo sedacku. Kdyz sem ji vracel a zapojil omylem sem vytrh konektor. Obavam se ze ten s optikou a rosvitila se hlaska viz obrazek. Na diagnostice ale zadnej problem nevidim. Mohla tim odejit naka jednotka airbagu v ty sedacce ci co?
A jeste bych se chtel zeptat co je mysleno hlaskou "Ride-height sensor front" diagnostika mi pise ze to je vadne. Je tam nekde nakej jeden centralni nebo jsou tim mysleny senzory vysky na pravem a levem kolem? Zas mi prijde divny ze by mi nerekla konkretni stranu.
Diky za tipy...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kde hledat problem E65. Hlaska na palubaku.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
na kole mas snimac vepredu jen jeden... ten s tou tyckou na rameni..
airbagy.... jsi si jisty ze jsi nikde chybu v diagnostice neobjevil? ona nemusi hned bejt jen v SIM, ona muze bejt klidne v modulu te sedacky... ja bych to asi projel cely...
jen me ale i tak napada jak se ti podarilo vytrhnout ten konektor?? to je tak zacvakly tou megapojistkou ze bych rekl ze to driv vytrhnes z podlahy nebo celou jednotku ze sedacky
... optika to vetsinou prezije to uz by ti neslo vic veci v aute nez jen predpinac pasu
...
airbagy.... jsi si jisty ze jsi nikde chybu v diagnostice neobjevil? ona nemusi hned bejt jen v SIM, ona muze bejt klidne v modulu te sedacky... ja bych to asi projel cely...
jen me ale i tak napada jak se ti podarilo vytrhnout ten konektor?? to je tak zacvakly tou megapojistkou ze bych rekl ze to driv vytrhnes z podlahy nebo celou jednotku ze sedacky