Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E65 + bluetooth a iPhone
-
- Klubové ID: 2855
Zdravim panove,
neresil jste tu nekdo nahodou pripojeni mobilu pres BT, tak aby se mohl kompletne ovladat pres iDrive?
Mam problem, ze r.v. auta je 03/2003, mam instalovany bezdratovy business telefon, ktery je udajne pripojeny pres bluetooth. Nicmene v iDrive nemam moznost BT a iPhone 4 auto "nevidi". Ptal jsem se, jak to funguje a bylo mi receno, ze BT, ktere je v aute umi komunikovat jen s BMW telefonem. Jinak pry ne. Koukal jsem na netu, ze existuje nekolik reseni, jak integrovat iPhone do iDrive, ale ceny se pohybuji cca 500-600 USD. To bych i investoval, ale nejsem si jisty, jestli zvladnu zapojeni.
Neresil jste nekdo podobny problem?
neresil jste tu nekdo nahodou pripojeni mobilu pres BT, tak aby se mohl kompletne ovladat pres iDrive?
Mam problem, ze r.v. auta je 03/2003, mam instalovany bezdratovy business telefon, ktery je udajne pripojeny pres bluetooth. Nicmene v iDrive nemam moznost BT a iPhone 4 auto "nevidi". Ptal jsem se, jak to funguje a bylo mi receno, ze BT, ktere je v aute umi komunikovat jen s BMW telefonem. Jinak pry ne. Koukal jsem na netu, ze existuje nekolik reseni, jak integrovat iPhone do iDrive, ale ceny se pohybuji cca 500-600 USD. To bych i investoval, ale nejsem si jisty, jestli zvladnu zapojeni.
Neresil jste nekdo podobny problem?
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to ti zas nekdo neco nakecal... ted tam mas standartni BIT telefon, a to po zadnem bluetooth nekomunikuje... ¨
pokud bys mel bluetooth tak :
a) mas v kufru velikou jednotku... uvidis na ni logo BT i je tam napsanej parovaci klic...
b) mel bys ho i v menu
c)pokud mas v aute BT tak tam zadnej jinej telefon nemas... maximalne ve schrance nabijecku na nejaky komercni mobil.. treba nokii .. ktery k tomu dodavali...
takze asi budes muset bud vymyslet neco jineho nebo koupit origo BT modul...
pokud bys mel bluetooth tak :
a) mas v kufru velikou jednotku... uvidis na ni logo BT i je tam napsanej parovaci klic...
b) mel bys ho i v menu
c)pokud mas v aute BT tak tam zadnej jinej telefon nemas... maximalne ve schrance nabijecku na nejaky komercni mobil.. treba nokii .. ktery k tomu dodavali...
takze asi budes muset bud vymyslet neco jineho nebo koupit origo BT modul...
-
Aha
Proste vychazim z toho, co mi bylo receno. Ale je pravda, ze jsem nikde v kufru pod tapecirungem nic krom zesilovace nevidel.
Myslis treba toto: http://www.ebay.de/itm/BMW-E65-E66-E67- ... 19c76d568b.
Nevis nahodou, jestli je mozne dodatecne BT instalovat, tak aby pak fungoval s mym iPhone? Preci jen, mit dve SIM a prepinat se mezi nimy nebo mit dve cisla se mi moc nechce.

Myslis treba toto: http://www.ebay.de/itm/BMW-E65-E66-E67- ... 19c76d568b.
Nevis nahodou, jestli je mozne dodatecne BT instalovat, tak aby pak fungoval s mym iPhone? Preci jen, mit dve SIM a prepinat se mezi nimy nebo mit dve cisla se mi moc nechce.
-
Aha, tak toho jsem se bal. No rozloucim se tedy s BT od BMW. Existuje reseni od jine firmy mobridge.us. Podle toho co jsem se s nimi bavil, tak by to melo jit i do 2003. Bohuzel cena je cca 20tis. Ale ma to plnou integraci do iDrive, BT, podporu iPod apod.
Dualni SIMku prave ze mam, ale stve me, ze pokud mi prijde SMS, tak ji nevidim celou a obsahuje ruzne paznaky... Jooo, a musim tu jednu stale vypinat
Dualni SIMku prave ze mam, ale stve me, ze pokud mi prijde SMS, tak ji nevidim celou a obsahuje ruzne paznaky... Jooo, a musim tu jednu stale vypinat

tak určitě by to řešení bylo lepší i když dražší. Mě třeba štve že mi nepřehrává MP3 a tokto by to jistě šlo. Ale jk říkáš, že musíš vypánat jeden telefon tk to já nemusím, nevím jestli je to telefonem mám Galaxy S IIhurvajs77 píše:Aha, tak toho jsem se bal. No rozloucim se tedy s BT od BMW. Existuje reseni od jine firmy mobridge.us. Podle toho co jsem se s nimi bavil, tak by to melo jit i do 2003. Bohuzel cena je cca 20tis. Ale ma to plnou integraci do iDrive, BT, podporu iPod apod.
-
Aha, a to mas v tom telefone v aute vypnuty PIN, predpokladam. MP3 by se hodily, ale prave ze snad to reseni ma i USB a podporu playlistu. Takze by mohlo vyresit. Je pravda, ze 6CD je docela malo a hodila by se nejaka poradna kolekce... Ja bych i Ty penize investoval, ale bojim se toho, ze to sam nenainstaluji nebo ze nastanou nejake problemy a nebude to funkcni nebo plne integrovane do iDrive.
Jinak ja mam iPhone a ikdyz ho vypnu, tak mi nekdy telefon v aute zlobi, ze se neprihlasi do site.
Jinak ja mam iPhone a ikdyz ho vypnu, tak mi nekdy telefon v aute zlobi, ze se neprihlasi do site.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
a co mas za operatora v tom aute?:)
jinak ta krabicka od tech trotlu bude normalne funguvat a jelikoz se to napojuje na origo konektory tak jeji montaz zvladne prumerne inteligentni clovek. ja to asi taky poridim. bacha ale na konkurencni vyrobky ktere se chvastaji funkcema i na 7er ale 7er ma normalni idrive, ne CIC ani CCC ani nic takoveho a proste i kdyz to tam pisou tak to proste na 65ku nikdy fungovat nebude... v zahranici par modulu integorvanych do e65 existuje, viz treba jeden z tehle (ale i oni maji nektere moduly co do e65 nejdou)... ale 99% trhu je zaplavenej jebkama ktery si se 7er nerozumi ale oni se tim moc radi chlubi a kopiruji ten text od sebe
viz ten dvbt a multimedia centr na stualarmu atd...
jinak ta krabicka od tech trotlu bude normalne funguvat a jelikoz se to napojuje na origo konektory tak jeji montaz zvladne prumerne inteligentni clovek. ja to asi taky poridim. bacha ale na konkurencni vyrobky ktere se chvastaji funkcema i na 7er ale 7er ma normalni idrive, ne CIC ani CCC ani nic takoveho a proste i kdyz to tam pisou tak to proste na 65ku nikdy fungovat nebude... v zahranici par modulu integorvanych do e65 existuje, viz treba jeden z tehle (ale i oni maji nektere moduly co do e65 nejdou)... ale 99% trhu je zaplavenej jebkama ktery si se 7er nerozumi ale oni se tim moc radi chlubi a kopiruji ten text od sebe

-
Ale mam tam Vodafone
Mam jeste T-Mobile, tak bych tam mohl dat i ten.
Super, take chces instalovat? To jsem chtel slyset...
Mas take E65? Temi trotly myslis oMbridge?
Takze podle Tebe bude fungovat toto zarizeni: http://www.caraudioexpress.co.uk/bmw-mo ... radio.html. Je to tedy to nejdrazsi, co je, ale mela by tam byt plna konektivita do iDrive, BT hands free a playlisty
Nefunkcni shit je tedy treba tohle??? http://stualarm.cz/produkt/dvb-e65-dvb- ... ional-ccc/
Docela rad bych se ucastnil instalace ve tvem aute, pokud by jsi to kupoval drive...

Super, take chces instalovat? To jsem chtel slyset...

Takze podle Tebe bude fungovat toto zarizeni: http://www.caraudioexpress.co.uk/bmw-mo ... radio.html. Je to tedy to nejdrazsi, co je, ale mela by tam byt plna konektivita do iDrive, BT hands free a playlisty

Nefunkcni shit je tedy treba tohle??? http://stualarm.cz/produkt/dvb-e65-dvb- ... ional-ccc/
Docela rad bych se ucastnil instalace ve tvem aute, pokud by jsi to kupoval drive...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
jj mam e65 dokonce dve pro tuto montaz. jednu predfl a druhou pofl...
no presne to myslim, ten produkt stualarmu
prave protoze mas vodafone tak ti to nepojede... s o2 nemas problem... pac ten zkurvenej telefon neni dualband takze to proste maka jen na 900mhz a s 1800 coz ma vodafone prevazne to nefunguje...
vcera sem byl i s autotelefonem prenesen... a muzu si s tim taky vytrit rit...
no presne to myslim, ten produkt stualarmu

prave protoze mas vodafone tak ti to nepojede... s o2 nemas problem... pac ten zkurvenej telefon neni dualband takze to proste maka jen na 900mhz a s 1800 coz ma vodafone prevazne to nefunguje...
vcera sem byl i s autotelefonem prenesen... a muzu si s tim taky vytrit rit...
-
Hmm, tak pokud by jsi instaloval tak dej urcite vedet. Klidne prijedu a pomohu, zajimalo by mne to 
Aha, takze se mi potvrzuje, ze Vodafone je proste uplne na hovno. Mozna je levny, ale uplne k hovnu...

Aha, takze se mi potvrzuje, ze Vodafone je proste uplne na hovno. Mozna je levny, ale uplne k hovnu...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
fishmaker
- Moderátor
- Klubové ID: 1703
nenadávej na Vodafone...to že je moderní a nemá zastaralý vysílače neznamená, že je na hovnohurvajs77 píše:Aha, takze se mi potvrzuje, ze Vodafone je proste uplne na hovno. Mozna je levny, ale uplne k hovnu...

to je jako kdybys řek, že nějakej výrobce softwaru je na hovno, protože jeho program nefunguje pod Win 3.11

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
-
No prave, ze pro mne na hovno je. Mozna maji moderni technologie, o cemz pochybuji, staci se podivat na jejich "uzasnou" samoobsluhu, ktera skoro nefunguje... Je v celku jedno, jesli je pouziva nebo ne, ale Vodafone ma proste nejhorsi signal - pokud vyjedu za Prahu, nebo treba ke konim, tak proste jsem rad, ze mam 3 carky. Bohuzel beznemu uzivateli je uplne jedno, jake pouziva operator technologie, je pro nej dulezite, aby se dovolal a mel signal. O vic lidem nejde... Takze s klidem mohu rici a rikam, ze Vodafone je v mem pripade k H*VNUfishmaker píše:nenadávej na Vodafone...to že je moderní a nemá zastaralý vysílače neznamená, že je na hovno![]()
![]()

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Jj, jsme na tom podobne. Kdyz jsem presel z T-Mobile, tak jsem se uplne zdesil jakou kvalitu signalu ma Vodafone. Bydlim v Praze a doma se mi stava, ze nemam signal, nebo mam 1 carku... V 21. stoleti docela katastrofa. Bohuzel mi zacina pripadat, ze ani cena nevyvazi kvalitu nabizenych sluzeb. Ale nechci tu delat flame.Snejk píše:prave. cena dobra... ale ten signal me totalne nici... a to ho mam tyden...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Právě těch 1800 MHz, co používá v Praze Vodafone je do městské zástavby lepší, než 900 MHz. Některý telefony mají problém mezi těma frekvencema rychle přepínat, starý telefony (většina vestavěnej v BMW) těch 1800 ani neumí. Mám kamaráda, správce sítě v jedné tiskárně, přešli od O2 k Vdf a mají velký problémy s telefonováním za jízdy v autě mimo města.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Hmm, to je hezke. Nerikam, ze jsem pojizdna ustredna, ale pokud mi u Vodafone vypadne behem jizdy signal i Pha, tak me proste tenhle operator nezajima... Jen tak na okraj, ted jsem doma v Kunraticich a mam 2 carky - takhle si opravdu kvalitni pokryti nepredstavuji. Holt Eurotel je Eurotel 
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex