Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo náhodou nevíte k čemu slouží konektor na přiložených fotkách. Včera jsem instaloval LED markery a všiml jsem si ze oba konektory na světlech byly vytažené. Jsou ulámané zajišťovací zobáčky a konektor tedy moc nedrží. Po zapojení i před vypojením iDrive nic nehlasil. A zdá se mi, že světla fungují stejně jak se zapojeným konektorem, tak bez něj.
Konektor se nachází nahoře, cca v polovině světlometu.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - konektor na předních světlech - co to je?
-
- Klubové ID: 3068
Bylo by fajn napsat, co máš za auto.
Ale takhle vypadá konektor k nivelaci světel, dává informace krokovým motorkům, které seřizují výšku kuželu světla. Ono se to nedá vlastně nijak poznat, protože i s vypojeným konektorem dělají světla ten servisní pohyb když je zapneš. Pak sjedou dolů do nouzového režimu, ale na regloskopu se dají posunout nahoru, takže jestli jsi seřizoval světla a toto bylo vypadlé, tak to poznáš akorát, když naložíš auto do plna....
Ale takhle vypadá konektor k nivelaci světel, dává informace krokovým motorkům, které seřizují výšku kuželu světla. Ono se to nedá vlastně nijak poznat, protože i s vypojeným konektorem dělají světla ten servisní pohyb když je zapneš. Pak sjedou dolů do nouzového režimu, ale na regloskopu se dají posunout nahoru, takže jestli jsi seřizoval světla a toto bylo vypadlé, tak to poznáš akorát, když naložíš auto do plna....