Zdravim,pri stani,neco s autem divne skube,jako by neco nebylo vyvazenyho,pri razeni automat zacal kopat mezi rychlostma.Pri man.razeni to nedela.Muze to byt olejem?Ma nejeto 140tis.asi jeste nebyl menen.
najela to stara pani v It.,ja ji mam rok,zatim bez problemu,asi pred mesicem jsem nekde vzal spatnou naftu,auto zaclo jezdit jen do 2000ot.po vyjeti nadrze zas tahne ok,ale zacla zlobit ta prevodovka.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jo vetsinou stary pan a stara pani.....jinak muze to byt solenoid,lozisko....podle me nema cenu laborovat co s matem a zajet s tim pproste za nekym kdo vi co a jak
Spíš by to byl motor v nouzáku než převodovka, s převodovkou v nouzáku to naopak točí víc... Každopádně si taky nemyslím že to mohlo být naftou.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
podle me malo oleje by spis delalo bordel pri zastavení a dání zpátecky....ne kdyz by bylo zastaveny auto...a pokud teda tece tak te oprava nemine a vjyde to navic protoze urcite nema cenu jen pretesnit ale zrovna zkonrolovat lamely...a kose v kterych jsou lamely....
chtěl bych se tě zeptat jak to myslíš škube při stání? měls na mysli když auto nastartuješ třeba a chceš tam dát třeba R nebo D, tak to s autem trochu škubne jak kdyby? to mi dělá taky, tak mě zajímá jestli to je ono, hodně lidí mi řiká že je to normální, že to jde citit to přeřazení v autě..?
myslim nemyslim skubnuti,kdyz si auto zaradi rychlost a ty stojis na brzde,ale nepravidelny skubnuti ktery neni do tahu,ale spise kolmo na osu auta,jak kdyby se hadal motor,ale ten slape ok