Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e32 735i občas nejde nastartovat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
MrLukaBazuka7

#1 Příspěvek od MrLukaBazuka7 »

Ahoj když jsem auto koupil byla v něm baterie 44ah a ta uplně v pohodě motala z motorem akorád se mi sem tam stalo že jsem nemohl nastartovat kontrolky se normálně rozsvítily ale auto ani necvaklo jako že by třeba startér ale rači jsem ho vyměnil ale stejně nic.Rozhodl jsem se koupit novou baterii protože už mě nic jiného nenapadalo po koupi baterie která je předepsaná pro tento model bylo vše v pořádku tak 4měsíce a už je to tu zase nejde nastartovat někdy čekám 5minut nš to jde někdy třeba i4hodiny prosím vás o pomoc dík Lukabazuka
juro750i

#2 Příspěvek od juro750i »

Skus ked nejde nastartovat klucom pokyvat v spinacke ked je v polohe ked ma krutit starter alebo rozober plast pod volantom a priamo pokyvaj kontaktami co su pod zamkom spinacky.
Mozno odysla spinacka preto to sem tam blbne.
MrLukaBazuka7

#3 Příspěvek od MrLukaBazuka7 »

ahoj to jsem zkoušel kvedlat s tim klíčkem někdy to šlo ale pak už ani tohle nezabíralo tak jsem koul i pod ten volant a ikdyž jsem skoušel jestli tam neni něco uvolněného tak jsem nic nenašel ale spínačku určitě zkusim vyměnit tak uvidíme
Odpovědět