Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ulozeni tlumicu BMW

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#1 Příspěvek od DOEMIXXX »

Hi, co je zapotrebi (z tech ETK linku) vse koupit pri vymene tlumicu za B4, diky.

predni tlumice:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E38/S ... ing_parts/

zadni tlumice:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E38/S ... ing_strut/

Dik
Jarouch
Klubové ID: 1758

#2 Příspěvek od Jarouch »

Z toho obrázku je to blbě vidět... Zkus to jednoduše vždy je potřeba ložisko pro otáčení (v předu) a gumové uložení a vzadu pouze guma... Ale pokud to budeš kupovat v druhovýrobě tak tam nabízej jen věci které se vyměňují... Víc ti nepovim :wink:
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#3 Příspěvek od DOEMIXXX »

chci to z BMW, ale v Renocaru mi pan nebyl schopnej (ten co objednava) co je zapotrebi koupit/objednat, tak proto se ptam.
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od capri »

pokud už budeš kupovat nový díly tak bych asi koupil vše co je gumový nový, doraz a kryt tlumiče bych koupil podle toho jak na tom je, jinak tam nevypada že by tam toho bylo moc gumovýho
kralik

#5 Příspěvek od kralik »

Pokud ti nikde nic nemlati a nevrze, tak ty gumovy dorazy, manzety atd. moc neres. Kup jen tlumice a nech je vymenit. Pokud to bude menit nekdo normalni a uvidi nejakou gumu na kasi, tak ti zavola a koupi ji nasledne. U mne se kupovaly a menily jen tlumice.
Jarouch
Klubové ID: 1758

#6 Příspěvek od Jarouch »

kralik píše:Pokud ti nikde nic nemlati a nevrze, tak ty gumovy dorazy, manzety atd. moc neres. Kup jen tlumice a nech je vymenit. Pokud to bude menit nekdo normalni a uvidi nejakou gumu na kasi, tak ti zavola a koupi ji nasledne. U mne se kupovaly a menily jen tlumice.
Nevim... já bych to udělal když už se to dělá... pak to začne a musíš to dvakrát rozebírat... nevim to je na tobě... :wink:
Odpovědět