Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 750 - Sbihavost zadní napravy
-
- Klubové ID: 775
Ty měníš celou nápravu, když Ti odejde jeden díl?T613 píše:kde na takove napady lidi chodi![]()
co treba vymenit obe strany soucasne?
kdyz menis tlumice tak taky jenom jeden a divis se ze druha strana se delaji plosky na gume?
a dej tam taky stejneho vyrobce pokud je to nahrada ...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
taky menim veci na podvozku v paru..... to je snad normalni.....jurasis píše:Ty měníš celou nápravu, když Ti odejde jeden díl?T613 píše:kde na takove napady lidi chodi![]()
co treba vymenit obe strany soucasne?
kdyz menis tlumice tak taky jenom jeden a divis se ze druha strana se delaji plosky na gume?
a dej tam taky stejneho vyrobce pokud je to nahrada ...
-
- Klubové ID: 775
Což jsem psal první...RuDoSh píše:nechat si to seridit na geometrii..... nejrychlejsi a nejjednoduzsidanny750 píše:dobre vymenim i druhou stranua bude rozbihava i druha, da se to proste nejak seridit? nebo je to vsechno fix?

Ne, není to FIX... Geometrie se dělá při jakémkoliv zásahu do dílů, které jsou na nastavitelných částech podvozku.
Měnit apriori všechny díly na autě v páru je plýtvání. Některé díly je dobré měnit v páru z důvodu prevence. Rozhodnutí, které to jsou, je na majiteli dle jeho přesvědčení a peněženky...

(PS. všechno měním v páru...

.
.
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jeste jednou, tyhle dily se meni v paru z duvodu unavy materialu (nemusi byt nutne vymlaceny silent na nem). To druhe rameno odejde za rok taky a zas ho bude resit i tu geometrii, takze za to zaplati jeste vic ve vysledku. Jestli tam ma nejakou nahradu tak musi koupit to same pokud mozno, protoze od jineho vyrobce muze byt zas rozdil ...
Dulezite taky je spravne dotahnuti, no pokud delal jenom jednu stranu tak se nedivim, ze je to jinak.
Na geometrii ho muze klidne poslat nekam, ze to proste seridit nejde.
Dulezite taky je spravne dotahnuti, no pokud delal jenom jednu stranu tak se nedivim, ze je to jinak.
Na geometrii ho muze klidne poslat nekam, ze to proste seridit nejde.
-
- Klubové ID: 1167
takže jsi si ve finále udelal geometrii sám ?danny750 píše:tak jsem si ted pod to lehnul a blo to tim, ze jsem spatne uchytil to nove raminko, musi presne zapadnout mezi takove dva vymezovaci vystupky co jsou u sroubu kterej se strka zkrz, mel jsem to na tech vystupkach a tim to bylo...

PS:taky mením vše v páru

Jo a odpoved je - jsou tam dva excentry pro odklon a sbíhavost.
-
- Klubové ID: 1813
- Kontaktovat uživatele:
takže jsi si ve finále udelal geometrii sám ?
mazák
Jo a odpoved je - jsou tam dva excentry pro odklon a sbíhavost.[/quote]díky za odpoved, to je jediná taková na kterou jsem se ptal. na geometrii dojdu az budou na predku nové gumy, to zadní kolo bylo vidět okem jak je rozbíhavé, tak jsem to chtěl dát tak nějak, aby to neodnesli gumy.... 20tky nejsou zrovna za hubicku

Jo a odpoved je - jsou tam dva excentry pro odklon a sbíhavost.[/quote]díky za odpoved, to je jediná taková na kterou jsem se ptal. na geometrii dojdu az budou na predku nové gumy, to zadní kolo bylo vidět okem jak je rozbíhavé, tak jsem to chtěl dát tak nějak, aby to neodnesli gumy.... 20tky nejsou zrovna za hubicku