cau kamos ma posledni tyden problem na sedme ze ma najednou dost tvrdsi podvozek jako by mel porad zaply edc-s ale nesviti mu ta kontrolka kdyz ji zmackne tak e rozsviti a je to jeste o neco tvrdsi aspon to tak prijde je citit kazda nerovnost pred tydnem to bylo v pohode nevite na co se podivat
Odesli mu el. ventili v tlumicich,edc je v zavade a jedine co stim je diagnosti ka v BMW (zjisti ktery konkretni tlumic je KO 1x novy tlumic 17tisic kc
v Polsku je nejaka firma, ktera repasuje vsechny 4 EDC tlumice za 400 euro.... po 15tisicich km pry porad funguji paradne..... zkusim najit kontakt..... objednat se to ale musi mesic dopredu....
pity84 píše:a neda s to treba vypnout vytahnutim pojistky nebo jinak aby to nebylo tak tvrdy nez to opravy jak by to pak sedelo na silnici
Kdyz je EDC v zavade,tak se odpoji i ostatni tlumice a nejde do zbyvajicich tlumicu el. proud ktery otevira el. ventily tudis je to tvrdy. Mel jsem uplne stejny problem,snazily jsme se to ojebat odporama,ale zhoreli,tak jsem vsechny tlumice vyhazel a davam AIR RIDE
Medvídek už má na autě nový vzduchový podvozek a tak mu můžeme závidět , ale pro ostatní mám info, že z Německa přijde jeden tlumič na cca 440 EUR a to je o něco příjemnější než 17 tisíc