Prestalo mi nejak topit auto ted to fouka jenom studenej vzduch i kdyz jedu pul hodiny tak to nezacne topit, predtim to nekdy blblo ze to zaclo topit a najednou zase studenej vzduch ze vsech vydechu. koukal jsem na chladici kapalinu a ta je v pohode tak ze zamrzly to nebude. Poradi te nekdo
teplota je v pohode a da se nejak zjistit jestli jsou spatny nebo daji se treba rozebrat a vycistit ja jsem na ne koukal kde jsou ale pristup nic moc u 740i
opravit nevím každý to mění za jiný kus. přístup nic moc taky jsem ho z tohoto motoru vyndaval. ty ventyli se regulují nastvením na digi klimě a tobě prostě zůstavají zavřený, oba.
Zavezl sem to borcum a ti to zmakli.. Ale vim ze tam lili vodu dokud nechrstala z odvzdusnovaku, pak pockali pak zase, pak to natocil, dal hodne plynu tak 2 minuty a povolil pak odvzdusnovak
JJ uvidis ale me to tak po "odvzdusneni" topilo a za 2 dny zas ne, asi zam zustala nejaka vzduchova kapsa... Vsak uvidis, kdyby se to zase podelalo tak to zkus zopaknout no
Ahoj,napiš jaký máš auto a taky vybavení . (VIN do SZ).To vybavení které myslím je zásobník tzv. latentního tepla. V systému jsou pak kromě hlavních ventilů topení také další ventily,čerpadlo atd atd.Řešil jsem něco podobného u své 540 iA.
PavelP
dneska jsem to zase ovzdusnoval a zase sycel vzduch dva dny to vydrzelo a ted jsem jel z prace a uz to foukalo min tak nevim jestli jsem to udelal blbe nebo mam neco v prdeli myslis ze to staci jenom ovzdusnovakem