hoj lidi,
chci se zeptat jestli ste někdo řešil popraskaný těsnění co vyčuhuje zpoza chromový lišty u zadních dveří... přikládám foto pro ilustraci....
hledal jsem to v ETK, ale nejak sem nenasel co by to melo byt presne....a dneska sem tady v Nemecku zasel do BMW...a tam to skouknul a že prej se to dodává jako součást tý chromový lišty a ta stojí přes 80EUR
tohle je uplny stejny problem u E32 i cenove = nove stoji milion takze jedine vychodisko je koupit pekne pouzite z vraku
osobne je sundavam velkym plochym srubovakem vzdycky v miste toho plastove drzaku se zapru o zlab mezi listou a strechou pres gumu a zaberu, jenom litaji trisky z toho
A neteče ti tam když tam ta lišta není,dne jsem se koukal na 2000 730D a bylo to stejně popraskaný jak na 95". Můj poznatek: (púřiznám se že jsem to ještě neřešil)jakmile jsem ty lišty chrompaket lišty vyměnil za šedoulejna na e34 tak mě chčije ke spolujezdcovi někde vpředu kolem dveří právě asi pod tou chrom lištou
hadice píše:A neteče ti tam když tam ta lišta není,dne jsem se koukal na 2000 730D a bylo to stejně popraskaný jak na 95". Můj poznatek: (púřiznám se že jsem to ještě neřešil)jakmile jsem ty lišty chrompaket lišty vyměnil za šedoulejna na e34 tak mě chčije ke spolujezdcovi někde vpředu kolem dveří právě asi pod tou chrom lištou
zatím takový poznatek nemám, že by mi to někde zatékalo.