O vikendu se mi utrhla vstupni hadice do chladice na me E38 rv. 96. Nerupla hadice, odlomil se plastovy krk chladice presne v miste kde je konec hadice stazeny svorkou. Plast se dal rozlamat mezi prsty:( Ted mam hadici stazenou na tom pulcentimetrovem vajglu co mi tam zbyl. Chladici voda dolita (vse co tam bylo se ihned odparilo) a dojel jsem vpohode 120km domu. Chladic pujde cely ven vcetne expanzky... A tak mam na vas zkusenejsi dotaz jestli mate osobni zkusenosti s druhovyrobou jejiz cena je priblizne polovicni oproti origo BMW. Popripade jesli vam doma nekomu jeden chladic na 740i neprebyva.
Diky za nazory.
Onehdá jsem kupoval za dobrou cenu u Šindeláře to, co se montuje při výrobě. Za ještě lepší cenu se nechá koupit v autokelly nebo jiném kšeftu od dánského Nissens. Kupoval jsem asi před čtyřmi lety a pak prodal i s autem a jezdí dodnes někde v Brně.
To Francis: Diky za osobni zkusenost. Zatim to je z osobnich zkusenosti (ne mych) na body nasledne 1x to ruplo, 1x tekl a Francisuv OK. Ma jeste nekdo osobni zkusenost nebo aspon z prvni ruky?
Tak uz prvnim dnem je tam z AutoKelly a uvidime jak dlouho vydrzi Puvodni byl z roku vyroby = 95. Z vnitrni strany byl totalne zaneseny prachem a jinym sajrajtem. Zaroven jsem vymenil i expanzku, ktera je paradoxne levnejsi origo BMW.
Zdar a diky za vase prispevky.
Jen ad info pro ty co to budou v budoucnu take resit. V sobotu jsem vyhodil origo chladic a nahradil ho z AutoKelly. Vymena naprosto bezproblemova, Trochu jsem se bal ze nesednou dolni packy nebo jinak hadice a spol. Sednul tam jak zadek na misu. Takze tohodle se nikdo bat nemusi