Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní světlo e38 750i
-
- Klubové ID: 1795
-
- Klubové ID: 705
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jestli to nepisu dost jasne, ale rad bych jestli mi muze nekdo napsat podrobny popis. Protože dirou na žárovky nevytáhnu ani brzdovou žárovku jak je to tam narvany. Muzu nekoho z vas pozadat o inteligentni popis co a jak... odpověď práce na 20min mi neprijde jako odpoved, za kterou bych podekoval...gogoho píše:Nic demontovat nemůsíš.........dělal jsem to 2X na 750 e38 a 1x na 735 E38..........všude uplně stejný.......žádná demontáž ničeho........
obě světla práce na 20 min........
Bambim píše:Nevim, jestli to nepisu dost jasne, ale rad bych jestli mi muze nekdo napsat podrobny popis. Protože dirou na žárovky nevytáhnu ani brzdovou žárovku jak je to tam narvany. Muzu nekoho z vas pozadat o inteligentni popis co a jak... odpověď práce na 20min mi neprijde jako odpoved, za kterou bych podekoval...gogoho píše:Nic demontovat nemůsíš.........dělal jsem to 2X na 750 e38 a 1x na 735 E38..........všude uplně stejný.......žádná demontáž ničeho........
obě světla práce na 20 min........
No tak ja ti teda napíšu ten návod,ať se na to pustíš.Ale v každém případě by bylo určo rychlejší udělat to přes to malé okénko na žárovky.
Ták v prvním řadě musíš sundat ten tapec. Potřebuješ vytahovák na cd mechaniku navigace ( můžeš použít třeba 4 vrtáky,které zasuneš (asi 4cm) do těch dírek a mírně na ně zatlačíš (cca 1-2 mm) směrem od cd otvoru a prstama pomalu vytahuješ mechaniku. Ale netahej za ten rámeček co je až na tapecu.Ten vyndáš hned po mechanice.Pochopitelně vypojíš všechny konektory. Pak sundáš už spomínaný rámeček. Drží ho takové pacičky na držáku. Teď nevím do které strany se to mírně odklopí,ale na to přídeš.Hlavne opatrně,protože je to plast. Pak budeš muset ten tapec odklopit.Ještě ho málinko bude držet ten plech na kterej se ti magnetem přicvakáva ten kousek tapecu na ochranu changeru a te mechaniky. Když ho budeš mít odklopenej,tak můžeš (když vytáhneš 2 čudlíky co držej tapec dolu s karoserií) vytáhnout ať ti nepřekáží a líp to vidíš. Myslím že video modul vyndávat nemusíš a stejně zvládneš vymontovat to světlo. Držej ho 4 matičky na 8 mičku klíček a konektor napájení,ale ten si rozpoj až když vyndáš světlo. Hlavně s tím světlem netrhej.Jo a ten konektor rozpojíš tak,že ty pacičky co jsou na kraji přimáčkneš k sobě. Já myslím,že by ti tohle mohlo stačit,ale když ne,tak napiš.