Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rádio e 38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
wutce

#1 Příspěvek od wutce »

zdravim chlapi.potřebuji vyřešit menší problém.budu vděčný když mi poradíte.potřebuju do své sedmy hodit misto cassetteeee player své radio na cd.máte nějakej tip nebo musim shánět changer??? nebo se dá sehnat nějakej přechod s toho bmw konektoru na euro??? poradte dík
3man3

#2 Příspěvek od 3man3 »

wutce píše:zdravim chlapi.potřebuji vyřešit menší problém.budu vděčný když mi poradíte.potřebuju do své sedmy hodit misto cassetteeee player své radio na cd.máte nějakej tip nebo musim shánět changer??? nebo se dá sehnat nějakej přechod s toho bmw konektoru na euro??? poradte dík

vyřeší to iso redukce, která ti propojí nové rádio se starým konektorem, avšak já se setkal s problémem, že zvuk je pomocí této redukce velmi zkreslený, nejspíše kvůli originálnímu kabelovému vedení , které je spojeno se zesilovačem.
wutce

#3 Příspěvek od wutce »

díky redukci už jsem objednal.fungovalo ti pak ovládání pod rádiem a na volantu?
juro

#4 Příspěvek od juro »

ja som to riešil take a vela problemom som stim mal mult.volant ne fungoval,a ani telefon kup cd menič a maš pokoj a ked tak chceš tak kup radio kde sa da prepojiť mult.volant.ale teraz kupiš radio vyšej triedy musíš kupiť aj prechodku (nie iso)co stoji okolo 3k.
wutce

#5 Příspěvek od wutce »

dik kamo.sehnal jsem origo radio bmw busines cd.jen mi mistr opravář poladí mechaniku a sned to puujde.je tam uplně stejný připojení,takže mi vše pujde.měnič je drahej jak prase,takže na něj peču.moc ti dík za rady.pic
Odpovědět