Ahoj, mam problem, jedu si to tak predevcirem z Hradce, a tu najednou mi zacne pet kilometru pred prahou cukat z niceho nic auto, jeste tak kilometr se sporadicky chyta a pak prestane tahnout uplne. Kdyz sem zastavil na krajnici, po chvili jsem skusil nastartovat, tak 5 sekund sem tocil se starterem, chytlo to jakoby jen na 3 - 4 valce, lehce jsem ho vytocil a pak to hned chciplo, takhle se mi to podarilo nekolikrat polonatocit. Pak mi umrel starter. Dnes jsem starter vyndal a zjistil jsem, ze je v nem rozlamana prevodovka (zrovna se podle me pridal problem se starterem, uz je tam prece jen veky) Docela me ale zarazila jina vec, mel jsem merku od oleje napul venku, to se mi nezda, ze bych ji pri kontrole oleje nezasunul. Jinak olej tam byl vsechen, voda taky, a za mnou zadny dym. Kdyz jsem si vytukal chyby na palubce, zadnou sem tam nemel. Panove nemam poneti, co se stalo. Ma nekdo napad co dal? Cim zacit? Vzduch, palivo nebo elektrika ( divny ze pocitac nevyblikava zadnou chybu, sel bych tedy po civce, kabelech rozdelovaci...prece mi nevodejdou dve tri svicky na raz??? Kdyby nebylo palivo, tak mi to blikne nejakou chybu a kdyby nebyl vzduch tak taky...kdyz sem odpojil vahu vzduchu, okamzite mi ji to vybliklo. Navic, jak by jste vyndali zarostle svicky, bojim ze je pretrhnu a bude po srande!!!
Dik z napady...zrovna nedavno jsem rikal ze svou sedmu miluju, ze me nikdy nenechala tak, abych nevedel co se vlastne stalo a ted tohle kua ;"(((
mam 735i E32 motor M30 3,5 sestival

s kat