Z jedne E34 se mi do ruky dostalo vnitrni samozatmav. zrcatko. Mam k tomu i kabelaz az dozadu pod sedak jenze tam zadny konektor nebyl a bylo to napojene kdovikam ...
Ptam se tedy zda tu nekdo resil prakticky v realu dodatecne zapojeni, z toho zrcatka vede 10 dratu, nechapu na co ale je to tak
ja jsem mel vytahly i cely svazek a kazdy dratek jsem se snazil zjistit a jeden sel treba do jednotky alarmu takze to bylo asi vymakane nicmene tohle vsechno ja neoptrebuju, me spis zajima + a - aby to fungovalo
venkovni zrcatka prave nevim zda byly na tak starem aute taky zatmavovaci jak dnes ... kazdopadne ty urcite nemam
Ještě vám tu napíšu nějaký novinky ohledně 7er.cz , forum již běží v testovacím provozu a dacan to pustupně (dle času) dolaďuje , běží to na PHP 3, momentálně jsem v jednání s webmasterem 7er.com zda budeme moci použít jejich texty a obrázky k historii modelů 7er a před chilkou jsem dostal tel na jednoho starého sedmičkáře, tak mu musím cinknout zda bude možno použít info od něj z webu, tak abychom to měli vše na jednom místě, jen až se to oficiálě spustí, budete muset mít trpělivost s registrací ,která se bude dělat manualně kvůli SPAM robotum, ale já jsem skoro pořád online a když něco nedělám (jakože nedělám nikdy nic) tak případného zájemce zaktivuju okamžitě. čtení bude samozřejmě možné i bez registrace.